ѵαℓεɳƭเɳσ | Aşk İlişkileri konusunda 793 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Tüh hediyelik yoğurt gitti. (Eig gitti sanki) 😀 Kemal Sunal-sakar şakir filmi repliği yaptım. 😂 Kaçmış soru bak. Öyle bir hayatım hic olmadı, sagolsunlar.
Bak dedim hediyelik yoğurt gitti diye. Hakikaten öyle üst üste ilk defa 6 eig aldığım paylaşımların. 😀 Bir de hocam verirdi oda yok bu aralar hasta biraz.
Teşekkürler...😊 Olsun bea o kadar eig verdin. Ben iyilikleri unutmam. Bence yukarı yoruma yazalım. Oradan oraya giderken. Kendimi trende vagonda yer değiştiren biletsiz hissettim. 😂
Affedilmeyen | Aşk İlişkileri konusunda 24,2b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Her şey olmasını istediğimiz gibi olsaydı sanırım çok mutlu olurduk:) ama maalesef eksiklikler var tamamlanmak isteyip eksik kalmak ya da insanın korkularına yenik düşmesi diye bu liste uzar gider birazcık.. Belki. de insanın bir şeyleri istediği gibi yapması için cesarete ihtiyacı var.. cesaret onda var mı bak oda iyi bir soru konusu :)
1|0
0|0
PolyannaElisa | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Yok anam yok, ne olması aşk ne ki zaten hep kapitalizm oyunları bunlar. Bıktım yaa bu aşktan ben, bana yaramıyor aşk.
1|1
0|0
Acid_Queen | Aşk İlişkileri konusunda 5,4b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Aşk diye bir şey yok hayatımda! Yapa yalnızım zaten aşka da inanmıyorum.
tadilat tamiratda idi.. oldu dedıler artık hazır.. inanmadım gittim baktım küf yok pas yok cila tas tamam.. tek marşta çalışıyor kalp.. olay şimdi ritmi senfonik hale getirecek yakıtda.. bekliyoruz bakalım.. hayalimiz dünyamızın değişmesi.. bir insan tanırsın dünyan değişir modundayım:)
Tam şimdi oldu dedim ellerimden kayıp gitti. Bir kaç gündür neye elimi atsam sızlanıyorum o yüzden dir sanırım habire yazdım durdum yine sesli düşündüm.
Aşk hayatım mükemmel di taki ortaya aileler girinceye kadar. Aklı olan aile ye girmeden direk yıldırım nikahı kiyar geçer saçma insanların fikirlerinize hayatınızda yer vermeyin bir ilişkiye 3 kişi girerse bok olur. Sonra uykular haram , sinir, stres, gerginlik, arabesk müzik , mutsuzluk, depresyon. Gibi yani en son kendimi bulduğum nokta şu seveyim böyle aşkın IZDIRABINI.
1|1
0|0
johnyx | Aşk İlişkileri konusunda 6,5b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Olmasını istediğimden ziyade olması gerektiği gibi olduğunu biliyorum. Kendi seçimim, kendi kaderim. Böyle olmalı çünkü zaten başka türlü olamazdı. :)
2|0
0|0
Mysweetish | Aşk İlişkileri konusunda 67 görüş paylaştı.
Xper 5
2 ay
Berbat😞 Bana aşık olan var ama ben onu sevmiyorum. Benim beğendiğim beni. sevmiyor🙈
Matij | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Guru
2 ay
2|0
0|0
CatKong | Aşk İlişkileri konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Aşk hayatım yok, kedi hayatım var. Kendi akışında gidiyor benim hayatım. Şu olsa keşke demiyorum hiç. Anlık yaşıyorum işte hayat bana bişeyler veriyor henüz aşka sıra gelmedi.
1|0
0|0
maykbjk | Aşk İlişkileri konusunda 140 görüş paylaştı.
Xper 5
2 ay
aşk hayatında şu bütünlemeyi bi geçebilsem AŞK= A ğlayan Ş aşkınlar K lübüne kafadan üye olacağım yahuuu
2|0
0|0
kalpsiz-melek | Aşk İlişkileri konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Evet, tam da olmasını istediğim gibi. Aşk hayatım diye bir şey yok. Olmasını da istemiyorum. Mantık sevgililiği yapacağım bundan sonra.😄
En İyi Erkek Görüşü