Bence kızlar ayrılık sonrası hemen üzüntü yaşayıp sonrasında toparlanıyor, erkekler ise önce kendini özgür hissedip mutlu oluyor, sonra ise eksikliği farkedip acısını daha geç yaşıyor.
Ayrılık sonrası kızlar mı kendini daha çabuk toparlıyor, erkekler mi?
34
5
Görüşünü yaz
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
heyoheyi | Aşk İlişkileri konusunda 137 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Bence kızlar daha çabuk toparlıyor, erkekler sonradan anlıyorlar hemen triplere girmiyorlar. Akılları başına gelip pişman olana kadar kız çoktan kendini toparlamış oluyor. Fakat yine de bazı durumlarda ( kişilik yapısıyla alakalı) bu ayrılık acıları yıllar sürebiliyor, kişinin psikolojisini mahvedebiliyor.
Ayrılan taraf ilk başlarda bir şey hissetmez diğer taraf üzülür yıpranır ama bir süre sonra ayrılan taraf hayatındaki boşluğu hisseder ve o zaman aklı başına gelir. Ama kız erkek diyecek olursak erkekler duygusunu içinde yaşadığı için onlar daha az etkileniyormuş gibi geliyor ama aslında öyle değil.
Kızlar hayatını şekillendirmeye başlamışken erkek ben ne yaptim Allahım deyip basını taşlara vuruyor ama is isten artik geçmiştir o yüzden hersey zamanında olmalı ayrılırken iki kere düşünmek lazım 😉👍🏻
0|1
0|0
Tati_Likoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 205 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Gercekten sevmişse iki taraf için çok zor bi durum. Kızlar gösterirler üzuntulerini acilarini dışına dışına yaşarlar. Ağlarlar rahatlarlar. Erkekler öyle değil ki. Kalpleri sızler o acı gelir gelir bogazinda düğümlenir yutkunmaya calisirlar yutkunamazlar. Biz duygusuz saniriz onlari sırf göstermedikleri icin. Ama iclerinde neler olup bitiyor kimse farkinda değil.
Kızlar duygularını yaşıyor, ağlıyor, stalkluyor, birbirleriyle paylaşıyor falan sağlıklı biçimde aşıyorlar. Salak erkekler anca içiyo bi şey yokmuş gibi davranıyo içine atıyo falan sonra bi bakıyosun aaaa. sana şekil şukul yapan adam 5 ay sonra mesaj atmış alkrefmaelkrma. at gibi giden it gibi dönmüş oluyor ama kızlar çoktan aşmış oluyor...
0|1
0|0
_jfjsjf_ | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bence bunun kız ya da erkek diye ayrımı yok. Her ilişkide bir kişi diğerine göre daha çok sever çok seven de çok üzülür haliyle. Diğerine göre daha az seven taraf her zaman daha çabuk toparlanır.
0|1
0|0
cerennnnylmz | Aşk İlişkileri konusunda 900 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Dogru kızlar bencede artık sosyal medyadan erkeklerin kadınlara ulaşması kolay bişekilde erkeklerde hemen toparliyorlar. Tabi çok seven için zor geçer bu süreç. Sevgiye de bağlı
0|1
0|0
nazionalımben | Aşk İlişkileri konusunda 80 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
erkekler kızlar kolay kolay toparlanamıyor en azından bn öyleyim 🙈
0|0
0|0
isparos | Aşk İlişkileri konusunda 4,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Erkekler hemde 3 gün sonra başkasının koluna atlıyor.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Kız erkek fark etmez aslında.. Kim daha az sevmişse ya da hiç sevmemişse o toparlar gerci toparlanmasına bile gerek kalmaz..
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Ben de öyle bir duygu olmadı mutlu hissettim ardından bir flört buldum sonra onunla 2. yılımıza girdik :)
kızlar ilk günlerde falan çok üzülür ağlar ama sonra unutması gerektiğinin farkında olduğu için artık üzülmez. erkek ise yeni yeni eksikliğini hisseder ne kaybettiğinin farkında geçte olsa varır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş