Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
455Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aynen öyle üstad sen biliyon bu işleri 😉
Mutlu akşamlar dilerim o zaman😅
Rabb'im huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerine 😅Dolu dolu taş gibi sjsjs
Bekarlık daha garanti ne çok üzülürsün ve kendine yetecek kadar mutluda olursun. Diğer taraftan da çok mutlu olmak isteyen büyük zorlukları da göze alacak artık :D
Itiraftan öte yalnizlik babam rahmetli annemle yasiyorum ama o da sonsuza kadar olmuyacak ki
Gercekleri bilip söyleyene akıl ama bu gercekleri yapan kadınlar hep kutsal bakire rolü namus abidesi ne güzel dünya
Ülkemiz gibi Ortadoğu-Arap kültürünün etkisi altında kalmış toplumlarda, tek dert uçkur maalesef ve kaliteli azınlık diyoruz bunun dışındakilere.
Evliysen ve kadınsan, yemek yaparsın, çoluk çocuğa bakarsın, kocana bakarsın, çamaşır, temizlik ütü
Bekarsan ve kadınsan, kendine bakarsın, karnını bir şekilde doyurursun, kalan zaman senindir.
Evliysen ve erkeksen eşine, ailesine, çoluk çocuğa bakar veya destek verirsin.
Bekarsan ve erkeksen kendine bir şekilde bakar, en kötü haftada bir temizlikçi, tek kişilik yemek, dışarıdan yemek ile hayatını idame ettirirsin. Kalan zaman senindir.
Şimdi evli mi, bekar mı?
Şimdi uçkur mu, hayat mı?
Tabii bu arada ay başım ağrıdı, aybaşım geldi, hasta oluyorum galiba, dırdır vırvır kısmı da uçkur ile ilgili kısmı. Neden oraya takılarak cevap verdiğini bilemeyerek, söyleyeyim. Ayrıca; sen sordun, ben yazdım, sonra konu uçkura dolandı ;)
Evet üzerine biraz fazla gidince gözün kararıyo sonra gözün bi açılıyo puff hiçbişiy yok
Ben bekarım pek mutlu değilim. Evli arkadaşlarım var onlar da pek mutlu değil. son senelerde boşanmalar arttı sanki.
ya şey işte... şimdi soruyu malum kategoride de sormamışsın ki detaya inemiyorum :D ajdhasjdklasd
Herkes bir beklenti icinde.. beklentilerin karsılığı olmuyo genellikle.. bu nedenle mutsuz olunabiliyor
bekarlar yalnızlıktan mutsuz, evlilerde evli olmaktan sanırım dullar mutlu ahahhah
Para değil ams parasız da mutluluk olmuyor malesef. Para demek zaman demek para demek hediye demek para demek rahat yaşamak demek
Şöyle söylim sevdiğim insanla evli olursam mutlu olmasam mutsuz ama geneleme yaparak bekarlar daha rahat para konusunda vs
Bilmem hiç evlenmedim ama geneli bir süre sonra sıkılıyor, burda evli bayan cok görüyoruz :)
bilmem kutlayanlar var yani kimse bekarım ya da evliyim diye parti vermiyor çünkü :D
En İyi Erkek Görüşü