Karım boyumu sorun yapıyor, ne yapacağım, beni aldatır mı?

- Karın seni biraz kırmış gibi gözüküyor. Çok yanlış bir üslubu var daha yumuşak bir şekilde söyleyebilir gibi... Sen de ona benzeri birşey söyle ki kendini senin yerine koyabilsin. Boyu uzun erkeklere ilgisi olabilir ama bu aldatacağı anlamına gelmiyor. Seni sevmeseydi evlenir miydi? Evlenmezdi. Seviyor ki evlendi ve boyunu önemsemedi. Fazla takılma sende. Ona benzeri br söylemle karşıt ver. Mesela kiloluysa keşke sen de biraz zayıf olsaydın veya keşke daha kıvrımlı olsaydın vs. gibi can alıcı noktalardan vur bakalım bir daha öyle diyebiliyor mu :D0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Manken mi arıyor kendine, eş mi anlamadım. 1.76 bence gayet ideal bir boy. Kendi topuklu giyse bile senden çok uzun olamaz. 1.62 boy ile 1.76 boyunu karşılaştırınca ne kadar topuklu giyerse giysin senden uzun olamaz zaten. Saçma bir takıntı içerisine girmiş. Ne diyeyim, inşallah evliliğiniz zedelenmez.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Yahu sanki kendisi çok uzun da sana laf söylüyor. Kardeşim yanlış anlama o karakterde bir insanla hayat ömür geçmez. Aldatır mı aldatmaz mı onun ahlakına kalmış ama bu saatten sonra huzurlu bir hayat yaşayacağınızı sanmıyorum sana olan sevgisi bitmiş gibi. Hayır 176 boy da az değil ki anasını satayım.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Doğuştan gelen özelliklerle dalga geçilmez. Aynısını sen ona yapsan ne yapardı ağzının payını verirdi. Sende öyle yap kendisi mükemmel mi sanki. Bu kadar muhtaç olma kimseye korkması gereken kim sen mi o mu? Bidaha düşün0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2415- Madem sorun yapacaktı o zaman neden evlendi?
Hadi evlendi çocuk neden yapıyor senden bu kadar şikâyetçi olacaksa?
Senin elinde olmayan şeylerle seni yargılıyor, sen de benim elimde olan bir şeyle beni yargılayamazsın diyeceksin.0|10|0 - senle evlenirken 1.80 din de sonradan çektin mi?😃
boyundan büyük istekleri var karının1|10|0 - Bence sende onu bir yerden vur eskisi kadar bakimli deilsin sanki ya da bakim yaptikca daha cirkinlesiyorsun de doymus o baska arayislarda esine deger vermesen bir erkek olarak burada bu durumu anlatman beni üzdü acikcasi kiyamam Allah yardimcin olsun sen cptesin daha iyisini aramaya calisiyor bence karın aldatir kardesim aldatir cocguda sana verirler emin ol bir kafin bir erkegini el ustunde tutmali ona övgüler yagdirmali ama bu kadin seytan bence baska arayislarda bahane arıyor bence ters yap sende ona ozaman siktr gt evden falan de bakalim gidicrk mi kapidan cikio nereye gidicek
Elalemin adamlarinin boyuna posuna bakacagina den kendi kocana cocguna baksan en kralicesi sen olursun de ahlaksz kadın de sucla onu bakalik zeytin yagi gbi uste cikicak mi0|00|0O kadın bence baska bir seyin boy uzunlugunda burda maksat sana hakaret etmek değil yanlis anlama biraz acik sozlu ve de patavatsiz olabilirim kusura bakma ben bir erkek olarak boyle bir sey yasamana cok uzuldum sahsen yazik ya soyle elindekinin kiymetini bilmeyip farkli arayista olan insanlardan nefret ediyorum tiksiniyrum
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Ne diyim diye bir sey yok kendine gellll seni skmye clisninsn skcn erkeksin sn karinda olsa anan babanda olsa kimse kimseye kendini ezdirmemli asla cok sevsen bile
Hadi kizim ozaman yürü sokağa istedigin 1.80ni bul cevir bak isine de insan kocasina erkegine bunu dermi ya hic mi erkegim uzulur gururununincitir demio bu kadın
Ses kaydi yapicaksn ya da fake hesap ac yaz karina sosyal medasi varsa ya da karinin tanimadogi bir adam konusucak onla boydan konuya girsjn etsin ekran forolarini alirsiniz gurumla oymuyor surekli hakim bey dersin boyuma laf ediyor madem neden evkendi yarin bir gun bir erkek cocgu olarak benim oglumunda psikolojisini bozar bu kadın akli fikri uzun boylu adamlarda yolda görse bakiyor gozleriyle aldatiyir dicen
- Madem uzun boylu seviyor o zmn uzun boylu birini alsaydı sanki sen başta uzundunda sonra dan mı kisaldin hem benim eşim de benden Bi kaç santim uzun topuklu giyince benden kısa duruyor ama Bn bunu Bi durum haline getirmiyorum çünkü eşimi seviyorum ve o da bende buna takılmiyoruz 🙂0|00|0
- Çok dırdır çekmekten alcalmissin hocam sen. Karına bu kadar üzüleceğine lafını geçirmesini bil. Karakterini ön plana koy. Beğenen böyle begenir beğenmeyen kapı orda0|00|0
- Sende onunla alay et kardeşim bu kadar basit böyle şeyler ile aldatma olmaz o kadar güvensiz durmayın daha çok kafana takılır. Sen neden kısasın de , kilo alınca topak bişi olucaksın de yani özgüvenini kaybetme0|00|0
- Dostum o kadını boşa seni bırakacak ve bırakmak için bahane arıyor. Kadın boya posa değil statüye bakar...0|00|0
- Sen böyle düşünürsen kendine güvenmezsen evet aldatabilir.0|00|0
- Sanırım fazla dizilere takılıyor eşin etkisinde kalıyor kanımca0|00|0
- Gizli Üye1 ayEşiniz boş yapıyor takmayın ayrıca erkek kalplidir kadın erkekten uzun bile olsa hiç absürt birşey olmaz ayrıca boyunuzda normal yani daha kısaları bile var örnek benim amcam 168 boyu0|00|0
- Niye aldatsın kardeşim... İla boyu sorun yaptı diye başkasıylamı düşüp kalkacak.. Bu kadar kolaymı bu işler.. Yoksa sendemi bir değişiklik var anlamadım yani.0|00|0
- Sende erkeksin yani. Söylesen ya madem öyle 180lik birisi ile evlenseydin diye küçücük boyu var türlü türlü huyu var işte0|00|0
- Allah başka dert vermesin cidden eşin kendine dert ariyor sanirim0|00|0
- Topuklardan 4 cm kes sorun kalkar sen uzayamazsın ama o kısalır 😁😂0|00|0
- Aldatır mı bilmem ama bu konuyu kapatmasını söyleyebilirsin. Sanki evlenirken görmedi. Saçma sapan kompleks1|00|0
Üzüldüm kardeşim. Keşke aklı fikri bunda olmasa. Yapacak bir şey yok. Aldatacak insanı durduramazsın. Yaparsa da bırakmaktan başka çare yok. Açık açık onunla bunları konuşmalısın bence
Bunu onunla açıkça konuş rahatsızlığını dile getir. Devam ederse sert tepki ver hareketlerine laflarına dikkat ediversin. Çocuğunu da aldatırsa alamaz bilmiş ol
- O aldatmadan sen aldat onu.
Aldatsada bırak aldatsın hayatı akışına bırak zaten haklı olan bir gün mutlaka ödülünü alıcak0|22|0 - Bence az bir boy değil ama bir yerden kaybederken diğer yerden kazanabilirsin. Eğer aldatılma korkun var ise bunu cinsel birliktelikte kadını doyum noktasına getirerek bastırabilirsin.0|00|0
- Bahane buluyor kardesim afederson ama evlenir ken gormuyormuydu senide gelip böyle konuşuyor ikide bir gayet boyun güzel 176 gayet iyi o kendine baksın0|00|0
- Gizli Üye1 ay1.80liklerde ona bakarmi acaba yer cücesi 1.76 boynunda birini bulmuş dua etsin0|00|0
- konuş onunla sakince. "aşkım boyumla ilgili yorum yapman beni üzmeye başladı benim elimde olan bir şey değil ki uzatamam boyumu" gibi bir açıklama yap anlayacaktır0|00|0
- Gizli Üye1 ayNeden hemen aldatacağını düşünüyorsun ki güven yok mu sizin aranızda?0|00|0
- Kusura bakma ama ayakkabısız yarım saat yüzüne baksa kafa kaldırmaktan boynu tutulur bir de kendi boyuna bakmadan seni mi eleştiriyor.0|00|0
- Saçmalık o zaman senle evlenmeseydi çocuk yapmasaydı. O zaman sorun etmemiş şimdi niye ediyoki boşver seni olduğun gibi sevmesi gerrkiyo zaten0|00|0
- Kendi boyuna bakmadan sana yorum mu yapıyor komikmiş0|10|0
- Seninle evlenmeden önce gözü kör mü idi.. ki akılsız fikirsiz sözler sarfediyor şimdi sana.0|10|0
- Gizli Üye1 aySanki 1.90lar ona bakcak. Nankör insanoğlu işte elinde olunca görmez kaybedince değerin bilinir elindeyken herseyini elestirir0|10|0
- karına demelisin devede de boy var ama... gerisi sende :D0|00|0
- Karının kafasında var dostum kusura bakma. Kendisi de kısa ona bakılınca sende ona laf at0|00|0
- Gizli Üye1 ayFiziksel görünüşle ilgili insanların özgüvenini düşürenlerden nefret ederim. Önemli olan insanın içi, ne diye takılıyor boyuna? Sinir oldum. Aldatırsa da aldatsın sana daha iyisi mi yok1|10|1
- Seven kusur aramaz kendine yol yapiyor bence0|00|0
- Kendisi Koshmar'mı acaba hocam?0|00|0
- Sosyal medyanın etkisi modern köle tavırları0|00|0
- kendisinin uzun olsaymış saçmalığa bak0|00|0
- Beğenmiyorsa küçük oğluna almasin😁 ne saçma madem beğenmiyor seni evlenirken akli nerdeymis🙄0|10|0
- Hahahha kendisi cok mu uzun da sen 180 ustu olacan0|10|0
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş