emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,5b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Hiç dert etmiyorum olmasa da olur.
1|0
0|0
Kayaların_Oğlu | Aşk İlişkileri konusunda 818 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
LüKS değil de çok yoruyor aklı başında hatun gibi hatun varsa da dertleri bunlatıyor detaycısınız buda bizi yoruyor ya banane bilmem kimin düğününden banane onun bunun sevgilisinden bazen kendi hayatınıza değilde diğer insanların hayatına çok maydonoz oluyorsunuz.
Kadınlar erkekleri onlarla konuşmamakla cezalandırır ama erkek için bu zorun değil. Erkekler datayları fark etmez. Çok konuşmaz. Sonuç odaklılar. Kadın bir şey anlatacak ama 5 farklı konu açıyor onu anlatırken. Erkekler de 10 dk sonra dinleyemiyor. Üstelik kadının farklı ses tonlarını ayıramıyorlar. Kadının anlattığını anlayamıyorlar. Yoruluyorlar sadece. Ama bi kadına sesinle artık konuşmayacam demek etkili oluyor.
@aleyna_yaz Valla annem de aynı dinlemiyorum kusura bakmayın hıım evet deyip geçiştiriyorum yoksa bir anlatıyorsunuz allah allah kaçasım geliyor kafa dinlemek istiyorum abi işten gelmişim sessizlik zor bir şey mi istiyorum ben kaldıramıyorum kaldıran varsa anlatsın :D.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1011Kadın erkek kafa yapısı farklı olduğundan bu böyle.
Kadınlar erkekleri onlarla konuşmamakla cezalandırır ama erkek için bu zorun değil. Erkekler datayları fark etmez. Çok konuşmaz. Sonuç odaklılar. Kadın bir şey anlatacak ama 5 farklı konu açıyor onu anlatırken. Erkekler de 10 dk sonra dinleyemiyor. Üstelik kadının farklı ses tonlarını ayıramıyorlar. Kadının anlattığını anlayamıyorlar. Yoruluyorlar sadece. Ama bi kadına sesinle artık konuşmayacam demek etkili oluyor.
@aleyna_yaz Valla annem de aynı dinlemiyorum kusura bakmayın hıım evet deyip geçiştiriyorum yoksa bir anlatıyorsunuz allah allah kaçasım geliyor kafa dinlemek istiyorum abi işten gelmişim sessizlik zor bir şey mi istiyorum ben kaldıramıyorum kaldıran varsa anlatsın :D.
Haklısın. Biz de dozunu kaçırmamamız lazım. Erkek detaylarla ilgilenmez bilmeli her kadın. En iyisi kadın kadına çoğu muhabbet.
@aleyna_yaz 👍👍👍
Olursa yanımda olur. Olmak istemezse yol açık.