emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayır kıskanmazdım
0|0
0|0
CatKong | Aşk İlişkileri konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Görmeden önce hep derdim ki çok kötü olurum. Sinir olurum kendimi kötü hissederim diye düşündüm. Bir gün denk geldim öyle sadece 3 sn falan baktım ve bişey olmadı. Ulan dedim sanki aslında görsem daha iyi olacakmış kendi kendime triplere girmişim. Sonra düşündüm benim bir hayatım var ve hayatımdan çıkan insanlara konumu ne olursa olsun bir his taşımamak en doğrusu olacak. Bu şekilde devam ediyorum ve gerçekten rahatım en azından vicdanım rahat. Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin iyi olsunlar. Hayat devam edeyi daa
Ayrilmissam eğer mümkünse benden uzak dursun.. Yani hatta çok mutlu olsun. Ben durduk yere bir kızdan ayrılmam. . ya aşırı kıskançtir ya saplantılı şekilde kuruntulu filan bir tiptir amannnn amannnnnn
0|0
0|0
ZodiacK | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hayır, kıskanmam. Kıskanmadım. Ama onu sevmediğini, bir heves uğruna birlikte olduğunu söyledim. Hevesten ziyade bana benziyor olması. Ve ayrıldılar. İlişkimiz bitmiş, mutlu olsun. Ama doğru kararlar alsın düşüncesindeyim.
Kıskançlık mıydı, çöküş müydü anlamadım. İki yıl elini dahil tutamayan ben o gün kızın biri omzuna elini atmıştı. İçim nasıl kötü oldu anlatamam. Çok başka sevmiştim ya... şimdi eder yok.
En İyi Kız Görüşü