_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
adamın ömrünü yerim bunu göze almalı röhajdks
0|1
0|0
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Benimle sevgili olmak kolay değildir
1|1
0|0
K__Li1983 | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Tüm stratejilerini, tüm bildiklerini, tüm isteklerini, tüm tüm beklentilerini vb silsin öyle gelsin. Ben de öyle. Her şeyi yeniden inşa edelim, sadece bizim olan ilişki şekli. İçinde sadece kahkaha ve mutluluk olsun. Neden seviyorsun? dediklerinde ‘nedensizce’ diyelim.
0|1
0|0
Asil_kadinnn | Aşk İlişkileri konusunda 906 görüş paylaştı.
@novel @mad_soldier siz şöyle özele gelsenize pisi pisine kim kime çaktırıyormus soru sahibi rahatsız olmasın. Hadsizzzleeeerr🧐🧐😒😒😂
Sahte_o7 | Aşk İlişkileri konusunda 632 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Özel alana ve özel hayata saygı duysun. Cinsellik konuşması vs beklemesin. Hakaret, küfür. aileye ve bana saygısızlık, önemsememe gibi hoş olmayan durumları gerçekleştirmesin
1|1
0|0
Sagofa | Aşk İlişkileri konusunda 949 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
goze alinacak bise yok aqa insan gibi yasasin benle iyi gecinsin gozu basi ayri oynamasin yeterli :D
0|2
0|0
johnyx | Aşk İlişkileri konusunda 6,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ben seni seveyim sen beni say ki, bozulmasın ağzımızın tadı.. Prensibini bilmeli.
1|1
0|0
hayallerdebikız | Aşk İlişkileri konusunda 561 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Bazen delirebilmemi değişken ruh halimi ve bazen öldüresiye susabilmemi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
139@novel kız kurusu olcam 😂
@novel çok hayırseversiniz ahh kıyamam 😄
=) koyu süper sohbet başlar :> :>
@novel kendisi bizim kilisenin rahibi olur @mad_soldier. Çok mübarek adamdır. Tanrı onu korur o da bizi 😄 kutsal suyla yıkar bizi mübarek.
@Zlatan_red sen bildirimleri kapat şimdiden 😂
@novel ben yalnızlıklar kadınıyım dostlarım benim lanetimi kaldıracak insan daha dünyaya gelmedi. Herkes vazgeçsin artık kimseye yazık olmasın 😂
@novel haydaaa🤪🤪
@novel alın bunu burdan😂
@novel ayy yerimmmm😍
@novel ahahah pisss😂
@Mad_Soldier bı gün seni de Adnan Oktar gibi içeri almazlarsa şer. fsizim😂
Ulan @novel hep senin yüzünden 😂
@novel @mad_soldier siz şöyle özele gelsenize pisi pisine kim kime çaktırıyormus soru sahibi rahatsız olmasın. Hadsizzzleeeerr🧐🧐😒😒😂