Ayni evin icinde ayrı tv bakmak gibi derseniz bu aile birliğinin korunmasına aykırı bi durum bana gore onun disinda belli ölçüler dahilinde kadının ve erkegin ozel yasam alanı olabilir fakat bu eşlerin arkadaşları bilinirse dışarıya çıkıldığında haber verilmesi gerektiğinde haber verilirse her iki taraf için şüphe olmayacağı güven söz konusu olacağı için sağlıklı bi evlilik gerçekleştirilmiş olup devam edilir 😉
soruda bahsedilen her iki tarafın da özel hayatlarıdır. Bu bir iş, ev, aile durum hali olabilir. Aynı evdeki yalnız bırakılma sorunsalı kapsamın içine girmez. Görüş için teşekkürler.
Her iki tarafın arkadaşlarını taraflar tanırsa dışarıda her iki bireyde sağlıklı zaman geçirir sorundan bu anlasiliyo fazla detay vermediğin icin cevapta birsey yok 🙄
Soru gayet saf ve duru... Farklı anlamlar çıkarmak kişinin sorunudur. 2+2:4' nin nesnel bir tutum olduğu gibi, bu soruda öyledir. Ev içi durumlardan, ayrı yatmak, ayrı aktivite yapmaktan söz etmedim. ''Aynı zaman geçirmek'' ki; insanlar evlerinde ne kadar ayrı zaman geçirebilir? diye genellemiş bulunmaktayım. Yani sorudan çıkardığınız sonuç için bile açıklama yapıp, bu kadar anlaşılır bir soru için görüşünüzü eleştirip, ekstra detay vermişken soruyu suçlamak niyedir?
Soruyu neden suçlayayım fazla detay vermediniz gibi geldi ondan o şekil bi soru Sordum yoksa estağfurullah soru guzel görüşten bahsediyoruz fakat kelimeler farkli Nese sıkıntı yok sonuçta ne demek istediğimi anladiniz iyi günler 😉😊👍🏻
CatKong | Aşk İlişkileri konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Hepimizin bir hayatın içindeyiz. Elbette ayrı zamanlarımız olmalı. Ama bu ilişki sağlam gitsin diye değil zaten olması gereken bu. Benim arkadaşlarım, onlarla birlikte keyifli aktivitelerim var. Karşı tarafında olmalı ve olacaktırda. Zindana atar gibi davranışlar her zaman negatif taşır
Evet arada başja müşteri ler le yatıyor kadın eşe biraz ara verelim deyip teli kapayıp. Müşteri den darbe yiyince dönüp biraz daha saglıklı oluyo başja müşteri çıkana kadar tabiki
1|0
0|0
superpsikolog | Aşk İlişkileri konusunda 12,6b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Eşler birbirinin yapışık ikizi değildir. İkisininde dostlara özel zaman ayırması gereklidir. Aynı ev içinde bile farklı noktalarda zaman geçirmelerini tavsiye ederim. Özleyinki değeri olsun.
Kesinlikle katılıyorum. Herkesin bir hayatı ve çevresi olmalı.. Tüm mutluluğu 1 kişiden sömümür isen karşı taraf bıkar.. :)
1|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Valla 10 yildir hep birlikte zaman evriyrz iliskimiz gayet sahlikli. Birbirimiz olmadan eglenmeyi sevmeyiz mesela. Denesekde keyif alamadik. Bence bu durum kisilere bagli
Bence birlikte geçirilen zaman kadar, ayrı geçirilen zamanların da önemli ve gerekli olduğunu düşünüyorum. Eşlerin kendilerine ait özel zaman geçirmeleri hem deşarj olmalarını ve ilişkinin daha sağlıklı ilerlemesini sağlıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
610soruda bahsedilen her iki tarafın da özel hayatlarıdır. Bu bir iş, ev, aile durum hali olabilir. Aynı evdeki yalnız bırakılma sorunsalı kapsamın içine girmez. Görüş için teşekkürler.
Anladim zaten bi aynı evin ici ve kişilerin ozel hayatından bahsettim bende ondan bahsediyorum
Sende biraz daha detaya ineydin ona gore de yorum yapılır di iyi günler
Her iki tarafın arkadaşlarını taraflar tanırsa dışarıda her iki bireyde sağlıklı zaman geçirir sorundan bu anlasiliyo fazla detay vermediğin icin cevapta birsey yok 🙄
Soru gayet saf ve duru...
Farklı anlamlar çıkarmak kişinin sorunudur. 2+2:4' nin nesnel bir tutum olduğu gibi, bu soruda öyledir.
Ev içi durumlardan, ayrı yatmak, ayrı aktivite yapmaktan söz etmedim. ''Aynı zaman geçirmek'' ki; insanlar evlerinde ne kadar ayrı zaman geçirebilir? diye genellemiş bulunmaktayım. Yani sorudan çıkardığınız sonuç için bile açıklama yapıp, bu kadar anlaşılır bir soru için görüşünüzü eleştirip, ekstra detay vermişken soruyu suçlamak niyedir?
Soruyu neden suçlayayım fazla detay vermediniz gibi geldi ondan o şekil bi soru Sordum yoksa estağfurullah soru guzel görüşten bahsediyoruz fakat kelimeler farkli Nese sıkıntı yok sonuçta ne demek istediğimi anladiniz iyi günler 😉😊👍🏻
Haklısın
belanı mı arıyorsun Şükrü. 🤦♀️
Sorularını yanıtlıyorum ne yapıyorum ki :d
bak ilk iki soruya düzgün yanıtlar verdin şaşırdım dedim herhalde akıllanmış. üçüncü soruda yine bana saldırmaya başladın! 😒😡
Ayıp ediyorsun neden saldırayım ki ya :d
can sıkıntısından yazıııık. 🥺
Sana yazık yine aptallaştın yav 🤭
hıhı. :D