Benimde 3 yıllık ilişkim bitti ama inan herşey geçiyor. Kafana takma ve sakın aklına getirme ilk haftadan bir rahatlama hissedersin. Yemin ederim acı felan kalmıyor. Ben çok rahattım hep benden ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başlamış ama hiç üzülmedim. Lütfen kendini üzme. Hiç bir acı kalıcı değil. Sadece arkadaşlarınla vakit geçirmeye odaklan ve canın ne isterse neye ilgin varsa onu yap. Ve arkadaşlığı kes!
Ya bi erkek arkadaş kalmaz ayrıldıktan sonra kaliyosa cepte kekliksin sen kenarda dur ben daha iyileri var mı bakiyim diyo bulamayınca sana geri döner bulursa seninle arkadaş bile olmaz daha çok yikilirsin bitir hemen biten. bitmistir.
Öyle bir şey olmuyor çıkar aklından onu. Bende zamanında ayrıldıktan sonra arkadaş kalırız ayağı yaptım. Hemde aynı yerde çalışıyoruz. Hergün her saat görüyordum. Boş iş arkadaş kalmak. Ne yapsa ne dese üstüne alınıyorsun.
Ne zaman duygu ile hareket ettiysem hep kaybettim mantığını o esnada kullanamıyor insan ama acı tecrübeler bir sonraki adımını belirliyor ve mantığın devreye giriyor bundan sonra duygu olmasın demiyorum ama mantığın önde yürüsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
36Teşekkür ederim içimi rahatlattın keşke arkadaşım olsa da dertleşsem ama işte uğraşıcak birşeyler bulmaya çalışcam
Haklısın vall
Iliski uzmanı oldum ya
Ahaha biz kızlar artık herşeyin uzmanı olcaz
Aynen öyle kurtulmaya çalışıyorum o yüzden kafamı dağıtıcam bugün
Arkadaşlarınla güzelce vakit geçir. Düşünme hiçbirşeyi. Muhtemelen uzun bir süre etkisinde kalırsın ama güçlü kal. Sakın yazma bide
Evet ya ölümlü dünya niye takıyorum ki sonuçta güçlü bir kadınım yazmıcam çünkü yıpratamam kendimi
Kesinlikle öyle. Ayrılan taraf oysa hiç bakma bile yüzüne. Bu karaktersizler insanıj güven duygusunu da yok ediyor
Evet ayrılan taraf o gerçekten güvenim alt üst kimseye güvenim kalmadı yani ama suç bende bağlanmak kadar kötü birşey yok
Hatayı seneleri ve emeğimizi harcayarak yapıyoruz. Onlarda bize öğretiyorlar öğretmen gibi. Sağlık olsun
Sağlık olsun ya bundan sonra sadece canım kendim
Bilmiyorum ki kafam o kadar karışık ki zamanla alışırım belki arkadaşlığa gibi geliyor
Öyle bir şey olmuyor çıkar aklından onu. Bende zamanında ayrıldıktan sonra arkadaş kalırız ayağı yaptım. Hemde aynı yerde çalışıyoruz. Hergün her saat görüyordum. Boş iş arkadaş kalmak. Ne yapsa ne dese üstüne alınıyorsun.
Su akar yolunu bulur ya kafam o kadar dolu ki hiçbir şey düşünemiyorum
Sal boşver bu konıları zaten her türlü karşına çıkıyor. Kısmetin bir şekilde bulur seni
Aynen öyle ya
Evet gerçekten birine bağlanmamak gerekiyormuş
Ne zaman duygu ile hareket ettiysem hep kaybettim mantığını o esnada kullanamıyor insan ama acı tecrübeler bir sonraki adımını belirliyor ve mantığın devreye giriyor bundan sonra duygu olmasın demiyorum ama mantığın önde yürüsün
Kesinlikle katılıyorum bu hataya bir daha düşmemek zaten
Geri dönünce aynı şeyler olur diye korkuyorum :(
Zaten ıstıkrarsız kısılerın sureklı kendını tekrar etmesı gıbı bı sorun var bırak gıtsın yoluna
Kesinlikle doğru