emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,5b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Kadınlar biraz dengesiz :D
0|1
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,5b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
kadınlar😃
0|1
0|0
tastycock | Aşk İlişkileri konusunda 877 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Bunun cevabı çok zor reis. Hatalar tek taraflı olmaz ama yüzdelik farkı olur. Kimi ilişkide %49/%51 olur, Kiminde %65/%35 olur, Kiminde %80/%20 olur. Tek tarafı suçlandırmak doğru değildir. Önemli olan hata yapanın hatasını bilmesi, yürekten özür dilemesi ve sorunun değil çözümün parçası olmak için gayret göstermesidir.
0|1
0|0
CatKong | Aşk İlişkileri konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Erkekler yapıyor çoğunluk ile. Daha net olmayan bir durumda iken hızlıca her şey olsun bitsin istiyoruz. Karşı taraftan emin olmadan, ona fırsat vermeden, henüz yeterince tanımadan yakalamak istiyoruz. Kadınlarda da bazen ne istediğini bilmemek davranışı var. Onlarında engel olduğu nokta bu.
0|1
0|0
Whisky_Chocolate | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Bu soru da neden ben bir ima seziyorum 😂 Hata tek taraflı değildir. Dengesiz olanında dengesini bozan bir takım şeyler vardır diyorum köşeme çekiliyorum🙈
0|2
1|0
Gulrüya96 | Aşk İlişkileri konusunda 854 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Duygularından emin olmayan taraf, dengesiz tavırlar yapabilir Genelde belirsizlik insanı dengesizleştiriyo
0|2
0|0
þórtaclausa | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Genelde erkekler adim attigi icin basta ilgili sonra ilgisiz olurlar bu da kadinin kafasini karistirir
0|1
0|0
Meczupbiryazar | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Karşılıklı olursa tek taraf olursa diğeri alttan alabilir 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1110Hata tek taraflı değildir. Dengesiz olanında dengesini bozan bir takım şeyler vardır diyorum köşeme çekiliyorum🙈
Genelde belirsizlik insanı dengesizleştiriyo