Sorduğum kişi şekli ben değilim fakat tipsiz olduğum doğru. Sevecenlik konusuna gelirsek insanına göre değişiyor. Beni anlayan bilen insana karşı genellille o sekilde davranirim
Genel güzellik standartlarına göre diyelim. Güzellik görecelidir. Kalp karakter , kisilik veya tip. Benim bahsettiğim konu tip olduğundan cümle icerisinde o sekilde bellibettim
Anladım. Ben güzelliği komple alıyorum. Mesela anlayışlı muhabbeti olan birisi çok da çirkin gözükmez. Ya da konuşmayı bilmeyen yanda aksi bi kadın istediği kadar güzel olsun benim için beş para etmez.
İnsansa neden sevilmesin boyu kısa olsun da aklı kısa olmasın yeter..
1|0
0|0
Rascoln36 | Aşk İlişkileri konusunda 28b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Bazen birini sevmek için o kişinin sizi mutlu etmesi ve size kendinizi iyi hissettirmeside yeterli. İlla güzel yakışıklı taş gibi biri olmasına gerek yok bu detaylara çok takılmayın.
1|0
0|0
Dert__Babası | Aşk İlişkileri konusunda 374 görüş paylaştı.
Xper 5
2 ay
Hadi senin hatrına sevelim be.
1|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Kalbi büyük insanı severim
1|0
0|0
eldiabloaress | Aşk İlişkileri konusunda 112 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
311Sorduğum kişi şekli ben değilim fakat tipsiz olduğum doğru. Sevecenlik konusuna gelirsek insanına göre değişiyor. Beni anlayan bilen insana karşı genellille o sekilde davranirim
Hangi standarda göre tipsizsin. Ya da güzellik kavramı bu kadar tipe düştü mü. Ama sevecenlik çok değişmemeli. Ekseriyet sevecen diyebilmeli mesela
Genel güzellik standartlarına göre diyelim. Güzellik görecelidir. Kalp karakter , kisilik veya tip. Benim bahsettiğim konu tip olduğundan cümle icerisinde o sekilde bellibettim
Anladım. Ben güzelliği komple alıyorum. Mesela anlayışlı muhabbeti olan birisi çok da çirkin gözükmez. Ya da konuşmayı bilmeyen yanda aksi bi kadın istediği kadar güzel olsun benim için beş para etmez.
Böyle düşünmen ne güzel👍☺
Yoo normal. Böyle düşünmemek çirkinlik esas
Kusura bakmayın. Artık genel olarak insanların düşünce yapısı pek iyi olmadığından ve iyi olana az rastladığımdan öyle bir tepki verdim.
Bu da senin normalin 😊
Hayır ama genellikle öyle tipler hep dalga konusu oluyor maalesef ve bu üzücü. Neden dış görünüsü bu kadar umursuyorlar anlam veremiyorum
Anladım
Kral