En İyi Kız Görüşü
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3534Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Var var emin ol senin gibi erkekler de vardır denk gelmek zor oluyor ama bulacaksın göreceksin 🤗
oyyy burnuda cok yukardaymis bununda. sen kusum kusum kusurlu birisin. insan oglu kusurlariyla yaratildi.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence de yeterli kanka özgüven önemli bende de yok ayrı bir mesele, para yok, para da çok önemli
Kardeşim profiline baktım gayet düzgün yakışıklı bir insansın işin falan yerindeyse evlen gitsin be 29a gelmişsin 😂
Teşekkür ederim kardeşim de daha henüz karşılaşamadık o kişi ile 😄 daha zamanı var ölmedik be 33 e kadar yolu var
Beni taşıyabilecek derken gerçekten merağımdan soruyorum yanlış anlama, kimsin, nesin, vasfın sıfatın ne?
Psikolojin falan bozuk olablir mi ne alaka ya ne saçmalıyorsun?, tacizlikle ne alakası var
Sen daha KS ile tanışmadın senin gibi abazalar kızları saatlerce rahatsız ediyor artık sizin gibiler yüzünden kızlar zararsız biriyle bile arasına mesafe koydu
Şu ana kadar ailem üzeirne yemin ederim ki 1 insana bile yazmadım burdan, insanlara önyargıyla yaklaşma
Belki de senin gibiler yüzünden böyle olmuştur, hal tavrından belli, küfür edyorusn durduk yere, bilmeden önyargıyla yaklaşıyorsun, önce sizin gibilerden kurtulmalı bu kızlar
Benim yaptığıma ailen üzerine yemin et, nasıl insanları bu kadar kolay hiç bilmeden tanımadan yargılayabliyorsun, ben de yapmadım ailem üzeirne yemin ederim, sen önce önyargılı olmamayı dene bi
Ben sana ille de sen yaptın demedim ben demek istedim ki KS de o kadar abazan var ki dedim o abazalar yüzünden kızlar rahatsız oluyor dedim
Gittikçe batıyorsun farkında mısın, en baştaki yorumunu oku sen ve senin gibi abazalar yüzünden demişsin tutarlı olmayı da öğrensen iyi olur bir zahmet
Ve kalkıp şerefsiz demişsin, aciz insanlar gibi tanımadığın birisine şerefsiz diyebiliyorsun, neyse kardeşim uzatmayacam tek istediğim lütfen bilmeden kimseyi yargılama yeter, gecen güzel olsun
İyi de bu çok güzel bir şey ama karşındaki iyi bir insansa evliliğe kadar gidebilir yani ama doğru insanla
Var var emin olabilirsin, umarım o doğru insan da çıkacak karşına lütfen karamsar olma doğru zamanı bkele tamam mı 🤗
Şu anlık gerek duymuyorsun demek umarım yine de yakında bir. Gün ihtiyaç duyarsan doğru insanı bulursun 🤗
Niye garipseyeyim farklılıklarımız bizi biz yapan şeylerdir, ben de bu konuda çektim çok sadece basit bir metallica t shirtü giydim diye bile kavga ettim
Kimseye güven duymuyorsun belki şimdilik ama ileride güvenielcke birisi illa çıkacaktır
İnsan sevgiye sarılmaya ihtiyaç duyuyor bence en azından ben ya da hiç yaşamadığım için bilmiyorum
Ben de hep öyle diyordum 😂gerçektne öyle derdim bu mal insanlar nasıl sevgili oluyorlar nasıl aşık o lı yor, ama sevince olmuyor işte öyle
Ben takmıyorum şahsen o kaybetti çünkü ben zaten hiç kazanamamıştım doğal olarak kaybetmem imkansız o kazandığı şeyi kendi elleriyle kaybetti 0 sıkıntı benden iyisini bulursa da helal olsun 😁
Kardeşim profildeki sensen ağzına yımrıkla dalarım, ne dmeek yakışıklı değilim, sen yakışıklı değilsen biz ölelim o zmaan
knka sen profile bakma insan kamera acısı ısıgı vs güzel ayarlayınca güzel cıkıyor gerçekte görsen profildekiyle alakan yok dersin ondan dedm
Evet bunu ben de biliyorum aynısı benim için de geçerli, ışık flaan bir şekilde güzel duruyo ama normalde öyle olmuyo ama yine de giderin var her türlü emin olabilirsin yakışıklısın
Neden haketmiyro sence? Bu kızların kötü oluşundan mı yoksa senin kendini üst düzey görmenden kaynaklanan bir şey mi?
Evlilik adına benimle Bi yola girecek biri yok. Sevgililik olayları sadece cinselllik için Bi bahane.
Kardeşim sevgili olmadan nasıl evlenecen, sevgiliden kastım flört ya tanışma, cinsellik için sevgili olunmaz olanlar vardır ama olmayanlarda
E orası öyle kesinlikle hak veriyoeum, iş veya tanışahileceğiniz br ortam olması lazım yoksa ne internetten ne ordan burdan bulamıyorsun
Ya yok geçerek oluyo benim tek sevdiğim insan internetten tanıştık 1 yıl boyunca itiraf edemedim aşkımı sonra tak etti ettim o da seviyormuş söz de ama sonunda beni o kadar saçma sapan bir neden yüzünden terketti 🥺, tek sevdiğimi ve halen hatırlıyorum bazen
🥺 Manga çok güzle demiş "Ben bir palyaçoyum yüzüm gülerken içim ağlar aslında" umarım hakedeni hepimiz buluruz
Şimdi kafam bu aralar çok dağınık kendime zaman ayriamazken bı başkasına bunu yapamam
M* memleketinde insan yok. 200 kişilik bir yerde selam versen laf söz oluyo. O sebepten.
Valla öyle bir de kızlar biraz fazla egolu olmuş şu erkekler yüzünden birisine yazdım güzel bir dille, sanırsın tecavüz ettim gibi bir tepki verdi güzel bir dille tepki verebilirdi oysaki
En İyi Erkek Görüşü