İstediğinde görememek, birlikte vakit geçirememek, sürekli özlem duymak, dışarıda birlikte gördüğün sevgililerden sonra yalnız ve üzgün hissetmek, zaman zaman karamsarlığa kapılmak...
Bu durumu hala yaşayan biri olarak söyleyebileceğim şeyler şunlar ; 1. Kıskançlık hat safhaya çıkıyor, sonuç kavga 2. Mesaja geç cevap veriyor veya aradığında açmıyor, sonuç kavga 3. Özlemekten psikolojin bozuluyor, sonuç kavga 4. Dışarıda sarmaş dolaş çiftleri görüyorsun yine psikolojin bozuluyor, sonuç kavga 5. Normalde asla karşı çıkmayacağın şeylere uzakken tahammül edemiyorsun, sonuç kavga 6. Telefonda konuşuyorsunuz arkadan aslında yoldan geçen bir kız sesi duyuyorsun, sonuç kavga 7. En küçük şeylerden şüphe duyup sana karşı ilgisiz olduğunu düşünüyorsun ve aklında acaba aldatıyor mu soruları fıldır fıldır dolaşıyor, sonuç kavga ve belki de ayrılığın eşiği.. Kısacası çok zor. Her baba yiğidin harcı değil. Kalpten sevmek, çok sevmek gerekiyor. Bir ilişkinin yaşayabileceği en zor engel. Aşılması güç. Bu mesafeyi yıllarca sürdüren ve başarabilen çiftlerin aşkından asla şüphe duyulmamalı.
Onunla gitmek istediğin yerler oluyor gidemiyorsun.. Sarılmak koklamak öpmek istiyorsun o da olamıyor.. Buluşuyorsun hepsini bir kaç güne sığdırmaya çalışıyorsun.. Gece sarılarak uyurken bile o an hiç bitmesin diye dua ediyorsun... ayrılması da bir o kadar kötüdür.. Geldiğin şehre dönmek kadar kötüsü olamaz.. Ama bir o kadar da güzeldir.. 🌼
İş çıkışı buluşup Yemek sinema konser bar rakı balık vs gibi sosyal aktiviteler pek yapılamıyor yanımda olsun istediğim zamanlar çok fazla oluyor ama en çok özlenen sevişmek beraber uyumak beraber uyanmak
@wheresmymojito yenildik maalesef, bıraktı beni yıllar önce. Arada yazışıyoruz, hal hatır soruyoruz. Saygının olduğu bir temele oturtmuştuk ilişkimizi, hep sadık kaldık. Ayrılıktan sonra o da, ben de bocaladık ve uzun sürmeyen birer ilişki yaşadık, özel bir şey yaşamadık. Şu an o da yalnız, ben de.
Güven aşıldıktan sonra aslında kıskançlık olmamalı diye düşünüyorum. Özlem çok zor dediğiniz gibi. İnşallah biz yenilmeyiz. Çok az bir zamanımız kaldı. Yılları geçirdik uzakta..
@üyemiyimne kısmet öyleymiş, çoğu insan istemez uzaktan sevmeyi. Yanına gitmiştim tabiki, hiç görmeseydik birbirimizi yapamazdık, zaten deli gibi bir özlem vardı. Beceremedik ama, ayrıldık.
dokunamamak, sarilamamak, opememek... ve en onemlisi ondan haber alamayinca basina ne geldigini bilememek, geldiyse yaninda bulunup ona destek olamamak...
0|0
0|0
Creative21 | Aşk İlişkileri konusunda 125 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
Bir insanla yaşamayana kadar onu tanımazken. Hiç görmeyip duygular beslemek kumar oynamaktır. Hayat gerçek yüzlerini maskelemiş insanlarla doludur. En büyük problemde mesafelerin bu maskeyi indirilmesindeki olumsuzluğudur.
Kızların bir süre sonra sıkılıp çeşitli bahaneler öne sürerek ayrılması
1|0
0|0
Gizli Üye
4 ay
Offf neresinden başlıyım. Bikere güven sorun oluyor. Yapmayacağın detaylara ilişiyorsun. Özlüyorsun git gel sorun masraf Mesajlara cevap gecikince kafa birmilyon. Yani değer bir sevgi ve gelecek birlikteliği yoksa değmez diyicem
Sevişememek tabi. Sevmenin mesafesi olmaz. Tabi gidip görüşmek gerek illa ki. Asıl uzaklık kafadadır.
1|1
3|0
Rahat0810 | Aşk İlişkileri konusunda 537 görüş paylaştı.
Xper 6
4 ay
Önemli anlarında yanin da yok sarilmak ona ihtiyacin olduğunda o neyle uğraşıyor neyden haberi var? Yok yaaa zor cidden sarilmak istiyeceksin belki sadece ama yok yaniii
En İyi Kız Görüşleri