En İyi Erkek Görüşleri
Doğru değil karakter ile alakalı bir durum mesela bize göre de genellersek tam tersi kadınların bir sürü flörtü var. Kimisiyle açıktan flört eder kimisini arkadaş çevresi ayağına çevresine doluşturup egolarını tatmin eder ve arkadaşlık kılıfına sokarlar bu durumuda hepsi değil ama çoğu böyle şu an.
Mesela dışarıya bir bakalım bir erkeğin yanında bir gün içersinde olan kız sayısına çoğu erkek için bu sayı ya 1 dir ya birkaçdır maksimum (kızdan kastım sevgililik arkadaşlık vs) ama bir de kızların çoğunun bir gününe bakalım telefondam mesajlaştığı 1 normal sevgilisi var herkesin bildiği bir kaç arkadaşım ayağına konuştuğu ama çok samimi erkek ve dışarda yine çevresinden arkadaş ayağına takıldığını bildiği bir çok erkek.
Şimdi kıyaslarsak böyle durumun tam tersi olduğu çok net.1|10|0
- DüşbaZ__Fenomen
Nası yalan nası yalan 😃 asılsız iddialar, hükümsüz yargılar.
Erkeklerin tek derdi Gerçek aşkı bulmak😊
1|28|1
En İyi Kız Görüşleri
Herkes aynı değil hayatıma biri girdi sandım ki beni çok seviyor asla yanlış yapmaz ama bana el kaldırdı tehtidler yağdırdı. Şuanda ondan kurtuldum ve hayatımda biri var eskiden çok yakın arkadaşım olan biri o zaman da çok iyi bir insandı ve çok severdim. Bana asla beni rahatsız edecek bir yaklaşımda bulunmuyor yani değişiyo kişiden kişiye.. umarım hepinizin karşısına iyi insanlar çıkar..
0|20|0- Hepsini GösterDaha Az Göster
Ola bilir erkek bir tek kızı seviyip de başkasına bakmamasi imkansız dır eğer onu seviyorsa bakmaz eğer vücudunu yüzünü güzelliğini beğenip konuştuysa bir kere sonra başkasıyla onu görmek offf çok kötü değilmi
Sonra geçmişin olarak kalsın onu geleceğe doğru sureklema bence0|00|0
Aşırı bir yalan gerçek aşkı bulana kadar alternatifler arasında kayboluyorlar demek jkhgk