Ülkemizde yaşanan kazaların en büyük sebebi size göre nedir?

Kazaların büyük çoğunluğu bu video'dan da görüldüğü üzere dönel kavşaklarda dönüş esnasında yaşanıyor.
Güncellemeler:
- 4 yol ağızı çok tehlikelidir hiçbir uyarı yoksa durup etrafa bakıp geçiceksin varsa kurallara göre
Bu arada hatırlatma yapayım kontrol kaybetmede ünlüdür doğru direksiyon tutuşu,09.15 dir bas parmağı direksiyon simidi tombul kısımların üzerine gelecek şekilde olacak içeri doğru olursa hava yastığı ile kopma olasılığı var 320km hızda açılıyor (5 salise Google sag olsun😄) önerilmesede çook uzun yollarda kırmızı veyahut mavi noktalardan tutula bilir oralarda fazla direksiyon kullanılmıyor birde Tr'de yaygın olarak tek el tutumu var aşırı yanlış tır teker altına taş girer kontrol yakbolur ya da çukura girersiniz toparlayım derken direksiyon sizi toparlar. Gene rahat edemedim uzatacağım koltuk direksiyon kısaca sürüş den önce ayarlanması gereken şeyler ayarlamak çok önemli yok kafa T sütun arkasından çıkacak kadar geriye alan (abartmıyorum gördüm) koltuğu en alt seviyeye alanlar (boyuna göre ayar önemli yol görmen için) aynalar allaha emanet olan bunlarda kaza nedenleri olarak kız arkadaşına atma itemi var o konuya girmiyorum bu olay yüzünden kaza yaşadık
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
38Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşleri