2016 ylinda yolda birini aldım 25 km sonra önümüz jandarma ile kesildi karga tulumba yaka paça yerde sürüye sürüye ekip arabasına attılar yolda aldığım pislik köyden 5 kişiyi öldürmüş ve 2. Kez yeni bir katliama kalkisacakken görenler olmuş kaçmış bana denk geldi beni oldurebilirdi iyilik yapalım derken maraz doğmuştu kendimi aklamam 4 saat sürdü
Para meselesi yüzünden sorun yaşadığı aileden 5ksiiyi farklı yerlerde öldüren bir şerefsiz jandarmayı görünce ben şikayet ettim sanıp bana ve kendisine de sikabilirdi Allah esirgedi
Her zaman almışımdır, yine alırım ya sorun olmaz.. Ben bir kere otostop çektiydim de, kimse almamıştı.. O zamanı hatırlar üzülürüm :D Gece vakti baya yürümek zorunda kalmıştım.. O yüzden aklıma geldikçe ne zaman görsem alıyorum ya (:
3 yıl öncesine kadar alıyordum. Artık almıyorum. Hem güven, hem hukuki nedenlerle. En son Aksaray’dan Ş. Koçhisar’a götürürmüsün diye rica eden ve arabama aldığım 3 gençle yolda konuşurken 18 yaşından küçük olduklarını anladım, Bir polis çevirmesi olsa hukuki olarak ciddi bir sıkıntı yaşayabilirdim. Bir daha da kimseyi almadım.
Pandemiden dolayı, güvenlik ve özellikle mafyavari kaba tipli erkekleri asla arabama almam! Kaba tipli erkekler arabada kavga çıkarırsa, Allah korusun çok ciddi kazaya neden olur. Tek başıma isem, benim gibi iyi niyetli, benimle aynı rotada gidecek olan yüklü birini pandemi dışında kısmen alırdım. Yol boyu sohbet arkadaşı oluruz.
çok aldim ya kafa insanlar denk geliyor bana genelde viski sisemi son ses metallicayla kopusumu hissediyorlar nedir Şu an yakin arkadasimlardan biri 3 yil once otostop da tanistigim biri :)
Çoğu kişi almaz emin ol hele pandemiden dolayı hiç almaz ama öğrencileri alabilirsiniz otostop çekmelerinin sebebi 3 kuruş para biriktirebilmektir tabi alabilirseniz almak isterseniz alınız
Almam. En büyük sebebi de şu ; varsayalım ki Esrar hap VS var polis durdurdu koltuğun kenarına sıkıştırdı ya da içine attı nasıl ıspat edeceksin? Veya terörden aranması var? Gibi gibi
0|2
0|0
Gizli Üye
1 ay
Almam arabama kimse binemez benim sectiklerim disinda. Bana da aynisini yapabilirler sorun degil
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Erkek almam, cirkin sisman kiz da almam guzel kizlari alabilirim
En İyi Erkek Görüşleri