Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Ne sertifikasi
10 gun oldu ama hic aramadilar
İşte bi belge kısaca bi ara sor geldi mi diye
Nasil sorayim iste
Belgelerim hazır mı geldi mi de
Ilk basta birden sinavi gectigimi soylesem sacma olmaz mi kimsin nesin demez mi ya
Çekingen birisin anladığım kadarıyla adını soyadını söyle direksiyon sınavını geçtiğini belgelerinin ne zaman hazır olacağını sor
Ya cok sacma geliyo birden ismimi soylemek o offfffff arayamicam galiba
Yanlis bir sey demek istemiyorum evet
Saçmaysa sorma napıyım herkes böyle yapıyor bunu bile bu kadar düşünüyosan yapabileceğim bişey yok
10 gun oldu aramadilar ama
ara sor sen ozman
Tesekkurlerr
Ama ne diyim iste nasil sorayim
sertifikalar çıktımı diye sor
Oyle cok kaba ya
siz nazik sorun "sınavlarım başarı ile geçtim abaca sertifikalar nezaman çıkar bilgiverimisiniz?" diye sora bilirsiniz
10 gun oldu aramadilar daha
Yoğunluktan olabilir. Çünkü Sertifikalar Meb'den anca geliyor imza aşamalarındadır.
Ya hazir degilse
bi kaç gün içinde hazır oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
16Ne sertifikasi
10 gun oldu ama hic aramadilar
İşte bi belge kısaca bi ara sor geldi mi diye
Nasil sorayim iste
Belgelerim hazır mı geldi mi de
Ilk basta birden sinavi gectigimi soylesem sacma olmaz mi kimsin nesin demez mi ya
Çekingen birisin anladığım kadarıyla adını soyadını söyle direksiyon sınavını geçtiğini belgelerinin ne zaman hazır olacağını sor
Ya cok sacma geliyo birden ismimi soylemek o offfffff arayamicam galiba
Yanlis bir sey demek istemiyorum evet
Saçmaysa sorma napıyım herkes böyle yapıyor bunu bile bu kadar düşünüyosan yapabileceğim bişey yok
10 gun oldu aramadilar ama
ara sor sen ozman
Tesekkurlerr
Ama ne diyim iste nasil sorayim
sertifikalar çıktımı diye sor
Oyle cok kaba ya
siz nazik sorun "sınavlarım başarı ile geçtim abaca sertifikalar nezaman çıkar bilgiverimisiniz?" diye sora bilirsiniz
10 gun oldu aramadilar daha
Yoğunluktan olabilir. Çünkü Sertifikalar Meb'den anca geliyor imza aşamalarındadır.
Ya hazir degilse
bi kaç gün içinde hazır oluyor