Şu motoru aldığımdan beri o kadar özgürleştim ki. Çok canım sıkılsa cikiyorum 2 tur atıyorum ne dert, ne stres kalıyor. 8200 kmye geldi. Çok güzel anılarım oldu. Birde bozulmasa sürekli, yine kayışi koptu 😂😂 2 ayda bir istisnasiz kopar. 😂
Vlla razing motor seviyorum ama.. motor ne bilim araba daha guvenli motor da bi dussen 70km hizla falan hakkaten hastaneyi boylarsın ama araba öyle degil yani
Şu lafı çok kullanır bazı motorcular iste neymiş "motor ruhu araç bedeni taşır" gibisinden kendilerini manevi bi dolduruşa getiriyorlar yani ona dikkat et çok gaza gelme bence cok sulüratli kullanma derim
Evet motor bi tutkudur aşktır ve bende senin gibi ilk gün düşmüştüm 60km hızla giderken on teker kitlenip düşmüştüm hem ekonomik ama tabi kaliteli mont pantolon kask eldiven şart
Kullandığınız motor scooter galiba.. tekerlekleri ufaktır.. ve tam bir tehlikedir.. özellikle kuru bir havadan sonra hafif çiseleyen bir yağmur sonrası sanki motorda değilde kendinizi buz pistinde paten yapar gibi hissedersiniz.. aman dikkat..
Evet çok haklısın, ilk aldığım gün motoru düştüm, yağmur çok fena yagiyodu, azcik frene dokunmamla fırladı altımdan neye uğradığımi şaşırmıştım. Ondan sonra yine yağmurlu havada kavşaktan dönerken kaydı düştüm. Dediğin gibi çok tehlikeli artık yağmurlu havalarda kullanmıyorum
Şunu unutmayın hanımefendi motorda kaporta sizsiniz, otomobilde ise aracın kendisi.. ekipmanınızı her daim takın ve kaliteli olsun.. Allah korusun misal kaskı takmadınız hava güzel ve mesafe 2 dk lik diye.. seyir halinde iken önceki araçtan ufak bir taş sıçradı diyelim.. o ufacık taş kafaniza gözünüze ciddi hasar verebilir ki düşünsenize ufacık bi sinek çarptığında bile 80 90 km hızla gidince acı veriyor.. mıcır tanesi neler yapar neler
Evdekiler motoru bırak ehliyetini bile almama izin vermiyor sadece araba kullanmama izin veriyolar Arabayı bile bu kadar hızlı kullanıyosun motorla kesin ölürsün diyolar Artık ünide gizli gizli ehliyeti alabilirsem alırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
217Şu lafı çok kullanır bazı motorcular iste neymiş "motor ruhu araç bedeni taşır" gibisinden kendilerini manevi bi dolduruşa getiriyorlar yani ona dikkat et çok gaza gelme bence cok sulüratli kullanma derim
Evet çok haklısın, ilk aldığım gün motoru düştüm, yağmur çok fena yagiyodu, azcik frene dokunmamla fırladı altımdan neye uğradığımi şaşırmıştım. Ondan sonra yine yağmurlu havada kavşaktan dönerken kaydı düştüm. Dediğin gibi çok tehlikeli artık yağmurlu havalarda kullanmıyorum
Şunu unutmayın hanımefendi motorda kaporta sizsiniz, otomobilde ise aracın kendisi.. ekipmanınızı her daim takın ve kaliteli olsun.. Allah korusun misal kaskı takmadınız hava güzel ve mesafe 2 dk lik diye.. seyir halinde iken önceki araçtan ufak bir taş sıçradı diyelim.. o ufacık taş kafaniza gözünüze ciddi hasar verebilir ki düşünsenize ufacık bi sinek çarptığında bile 80 90 km hızla gidince acı veriyor.. mıcır tanesi neler yapar neler
Yok kiskanma canım seninde olur insallah 🙏 dünyevî şeyler bunlar
Evdekiler motoru bırak ehliyetini bile almama izin vermiyor sadece araba kullanmama izin veriyolar
Arabayı bile bu kadar hızlı kullanıyosun motorla kesin ölürsün diyolar
Artık ünide gizli gizli ehliyeti alabilirsem alırım
Aa al ehliyetini ya, kötü birşey mi sanki. Al ehliyetini rahat rahat kullan. Evdekilere çok kulak asma bosver. Verdiğin kararlar doğru
CBR 1000 RR almak istiyorum bunun içinde A1 olan gerekiyor herlade değil mi?
Şimdi benim ehliyet B tipi A yıda almak için herşey dahil ne kadar gider
Yoo a2 diye biliyorum. Beygir gücü fazla o motorun
Fazla olsun fazla en fazlası hangisiyse o olsun 😅
Ölümle yaşam arasındaki o ince çizginin üzerinde tek teker üstünde gideceğim 💣😎
Yoo kasksız kullanmam