Peki sizin arabanız hangi marka ve modeldir?
Siz hayalinize kavuştunuz mu?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! Allah razı olsun Rabbim sana çok daha güzellerini versin inşallah
Senin araban hangisidir?
Bir de Polo Alman Malı olduğu için daha iyi oluyor değil mi
Amin abi Allah razı olsun sizden bence sıfır araba alın son model eğer paranız varsa ve Allah size en güzellerini versin
Amin. Sıfır araba alacak param yok. Bir de sıfır arabalara karşı biraz takıntım var. Henüz çok yeni piyasaya sunulmuş parçaları yeni yeni gelmekte olan bir araba düşünün. (Marka modeli fark etmez) Kaskosunu bazı sebeplerden (yoğun iş, pahalı bulmak vs) yaptıramamış olsaydım ve olası bir kazada veya mahallede birisi vursa, tamirini yaptıramayıp 5 yıl sokağa kaderine terk etme riskim var. Üstüne eski Tofaş Şahin alıp gezerim. Hayalimdeki arabanın 200 bin km'nin altında olanları var ilanlarda. Dizel motorlu almayı düşünüyorum. Benzin-LPG'nin performansı beni bıktırdı. 2019'a kadar hep kalabalık binmekten, her geçen gün çekişi zayıfladı.
Allah inşallah size son model sıfır bir araba almayı nasip etsin ben de ikinci ele karşı çok takıntılıyım mesela hep değişen boya ile uğraşıyoruz motoru zayıflamıştır ondan dolayı bence sıfır en iyisi
İnşallah çok teşekkür ederim Allah sana en iyi arabaları nasip etsin
Neden almazsın Peki?
teşekkür ederim :))
ya 300bin'e gidip passat almazdım yani , amerikada 80bin birime porsche satılıyo
işte vergiler yüzünden almazdım çok pahalı vergiler 3de1 fiyatına inmeli
yani almanın 20bine birime aldığı arabaya 300bin birim vermek koyardı o yüzden araba almam
Ya şimdi beni yanlış anladıysan senden çok özür dilerim kötü bir şey demek istemedim.
Ben şunu demek istiyorum şimdi ben 18 yaşında hemen ehliyet aldım ancak şu anda 23 yaşındayım daha yeni arabam oldu. Pratik yapmadığım için şu anda araba kullanmam çok çok kötü ama 14 15 yaşında kullanmaya başlasaydım şu anda profesyonel bir şoför olurdum
ya ben şey sandım başka bi konu hakkında başkasına yorum yaptın sandım. anlamadım cümleni ehliyet almayı düşünmüyorum şahsen araba kullanmaya gerek yok arabada almam eger ilerde greencard çıkarsa amerikada ehliyet alırım.
valla yaş geçince ögrenmesi daha zorlanır doğru diyosun ama zaten otamatik araba ehliyeti düşünüyorum ya
yani üniversiteye başlıyıcam bitiricem zaten 23 yaşına gelirim iş bulcan birikim yapcan bide kredisi var bu işin sıkıntı ya
Anladım gerçekten doğru benim arabam Almanya'da 26.000 birim para Türkiye'de ben bunu 231.000 tl vererek aldım 110.000 peşin 120.000 kredi
9 kat fazla para ödemişsin aga bide yollar çukurlu almanyada 9 kat ucuza binip bide keyfini çıkarırdın sokaklar dümdüz otobanlar geniş geniş
Çok haklısın keşke Almanya'da yaşasaydım burada insan araba kullanmaya korkuyor kaza hep kaza oluyor bir de Almanya'daki otobanlarda hız sınırı olmamasına rağmen kaza çok az oluyor ama Türkiye'de her adım kaza
Yaptırmaz mıyım yaptırdım tabi
Bir de VW Polo sence de güzel araba mı?
Beni üzmez değil mi?
Evet gerçekten de öyle Alman arabaları her zaman üst segment oluyor ben arabamın içine girdiğimde ki arabam B segmenti bir araba Küçük arabada bile bu kadar kaliteli
Bu kadar mükemmel ve iyi görüşün için sana çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun bir hakkım daha olsaydı seni en iyi görüş seçerdim.
Eğer istersen seni takip edeyim
Amin Allah razı olsun Rabbim sana çok daha güzellerini nasip etsin abim senin araban hangi marka ve modeldir?
1.000.000 tl falan Türkiye'de Almanya'da mı yaşıyorsun?
Avrupa'da araba almak çocuk oyuncağı ne mutlu orada yaşıyorsun
Maşallah ne mutlu oranın refah seviyesi çok yüksek 2.0 Motor alınmaz Türkiye'de artık ben 1.0 motor aldım
Değmez tabi inan ki VW Touareg 3.0 Motor 2.100.000 tl
Türkiyede hiçbir araba değerinde satılmıyor
Allah razı olsun Rabbim sana daha güzellerini versin evet fiyat çok pahalı bu araba 231.000 tl zar zurt ile beraber 240.000 tl tuttu
İnşallah ondan çok daha güzelleri senin olur Range Rover'a sahip olursun
Dilediğine inşallah en kısa sürede kavuşursun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah sana en güzellerini nasip etsin inşallah
Bağlamayacak inşallah dünya geçicidir inşallah ahiretimiz dünya hayatımızdan çok daha güzel olur.
Gerçekten çok doğru bir şey söyledin
515.000TL ye özel getirttik normalde st line. ama titanyum pakette ne varsa buna da eklettik bang olufsen ses sistemi vb
En İyi Erkek Görüşü