Fren ile gazı karıştıranların ayrıca ehliyetinin geri alınmasından yanayım. Gitsinler çarpışan araba kulansınlar luna parkta. Bu video'yu izledikten sonra kadına çok kızdım. 😤
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Verilmiş sadakası varmış. Ölüm, ağır yaralanma ile bile sonuçlanabilirdi. Ufak bir hata nelere mal olabilir en güzel örneği..
🙏🙏
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bu araç otomatik kesin manuel olsaydı araç stop ederdi. Verilmiş sadakası varmış dayının.
Otomatik ya da düz olmasinin aslinda cokta bi kıymeti yok direk gaza yüklenince apartman kapisinin kenarina carparak durdu sürücü ya ehliyeti yeni aldi ya da dalginlikla gazi kökledi , en cok korktugum alanlar mahalle arasidir
Gülmek değil de yaşlı adamcağıza üzüldüm. Cız etti içim bu tip kazaları yapana ben şoför demem bildiğin kasap. 😟
Benim de öyle ama buradaki aşırı feminen grup kızların laneti ile uğraşmak istemiyorum. 😂
Zaten bazıları hemen bireysel değil de genel algılamış. Hatalıysa kabul edecekler birader bu kadar basit.
Zaten bu video'da bir tuhaflık var. Yaşlı adama ne olmuş diye araçtan hemen çıkıp bakmaması da garip. 🤨
Buradaki hedef tüm kadınlar değil video'daki kadın sürücü. Yarası olan gocunsun. 🤣
En İyi Kız Görüşü