Hatta onunla ilgili bir durumda olmuştu 😄 her durumda elde kalacak bir mağduriyet 😁 hatta araç sayfaları var düşünsene saxocular fan saxo sevenler grubu filan 😂😂
Emniyete gidiyosun ruhsat işlemine ya da notere aracınız nedir saxo hmm Allah sabrını versin neyse bizim mesai bitti iyi günler beyfendi derler 🤪😂😂😂 bayiye gidip saxo nasıl diye sorabilmek cesaret veya birinde var ya kardeş senin saxo nasıl bende düşünüyorum merak ettim de 😂😂
pampa benim bir saxo var üüüf anlatamam varya bir çekişi var nerdeyse uçuruyo hadi canım saxo iyimi ya la bro sen nediyon iyide lafmı ama öbürünün saxosu daha iyi ya sağlam çekişi var hakkını yemeyelim 😂😂😂
Forumları oku bence almadan önce YouTube'da falan araştırdım güzel falan diyorlardı Corolla yarı otomatik MMT şanzıman yokuşlarda falan sürekli vites düşürüyor bir kere de yolda bıraktı forumlara baksam orada yazıyormuş geç oldu...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Galiba yolda kaldığında çekiciydi arayıp usta şu benim saxo sana zahmet Bi çekiver diyordur 🤪🤪🤪
Hatta onunla ilgili bir durumda olmuştu 😄 her durumda elde kalacak bir mağduriyet 😁 hatta araç sayfaları var düşünsene saxocular fan saxo sevenler grubu filan 😂😂
Hahhahaha 🤪🤪 yok yok düşünmeyim şimdi gece uyurken felan aklıma gelir yatakta deli gibi gülerim
Bence citroenden vazcay sen boştan yere dertsiz başına dert açma 😄😄
😁😁
Emniyete gidiyosun ruhsat işlemine ya da notere aracınız nedir saxo hmm Allah sabrını versin neyse bizim mesai bitti iyi günler beyfendi derler 🤪😂😂😂 bayiye gidip saxo nasıl diye sorabilmek cesaret veya birinde var ya kardeş senin saxo nasıl bende düşünüyorum merak ettim de 😂😂
Puhahahahahha🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣
pampa benim bir saxo var üüüf anlatamam varya bir çekişi var nerdeyse uçuruyo hadi canım saxo iyimi ya la bro sen nediyon iyide lafmı ama öbürünün saxosu daha iyi ya sağlam çekişi var hakkını yemeyelim 😂😂😂
Mesela ne düşünüyorsun bu japon arabaları hakkında
Az yakar, parçası genelde ucuz olur, bakımlarını düzenli yaptığın sürece çok büyük arıza çıkartmaz parası az olan insan için ideal araçlar.
Sebep
Citroen hiçbir zaman F1 takımına destek vermedi. Yarı otomatik şanzımanlar yarış otomobilllerinde var olan sistemler. patent almaz ZDF.
Hmmm
Nedenki nasi sebep oluyorki?
@Zambi göbek dönmüyor 😂
😁 😁 😁 😁
İyide bu etkilemezki sanki yola degilde gozun hep orda senin ondan olmasin kaza sebebi 😀😀
Göbek dönmüyor derken 😁
Direksiyonun ortası sabit simit dönüyor işte
😁 Hmm tamam