Şimdi öncelikle herkese merhaba ben daha aslında fazla genç birisiyim bazı planlarım var Ülkemizi Motor teklonojisinde birinci sıraya yükseltmek gibi bir planım var Elektrikli motor üretmeyi planlıyorum hatta üretip kendi Yunus polisimizin kullanımına ve sivil kullanıma açmak istiyorum ve bu elektrikli motorların enerjisi bitmiyor nasıl olduğunu burda söyleyemeyeceğim kimsenin çalmaması için sınırsız bir şekilde gidebiliyor bu motorlar sizce iyi bir fikir mi riske girmeli miyim?
Her şeyden önce bir makine mühendisi olarak söylüyorum. Sınırsız enerji gibi bir şey söz konusu değil. Planlarına tekrar bak yanlış bir şey olduğuna eminim. Yine de planında bir hata olmadığını düşünürsek. Bunun bir prototipini yapmadan üretimini düşünmen çok anlamsız. Eğer sıfırdan bir şey yapmak istiyorsan önce patent almakla başla.
Sabirim fazla gencsin. Hevesin icin seni kutluyorum. Sogik füzyonu kesfetmediysen bitmeyen enerji diye bisey bulman cok zor. Zaten onu bulacak kadar zeki olsan burda abazalara yazmak yerine coktan amerikada ya da israilde kiminle iletisime gecmen gerketigini arastiriyordun.
Sınırsız enerjisi bitmeyen çok keskin çizgili bir motorsiklet devletinde destekleyeceğine inanıyorum bu dünyadaki en iyi icatlardan birisi olabilir hatta sadece motorsikletlerde değil belkide gemilerde, arabalarda ve uçaklarda da kullanılabilir bir motor teklonojisi
devletin kabul etmediği değer görmeyen projeleri araştırmanı isterim içinde kanserle alakalı olan önemli şeyler bile var Japonya'da olsan tamam derim ama burası Türkiye :):):):)
En İyi Erkek Görüşü