arkadaşlar toplam 550 ile 600 atası bütcem var inşaat mühendisiyim 3 senedir çalışıp biriktirdim vede babam araba almıştı yani 2 inci arabamı almak istiyorumda aklımda mercedes var alamı yoksa peugeo mu alayim bmw. Yazmayın çünki var
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Paraya fazla değer vermem bu sene 550000 alcaksam diğer sene 650000 olsun 100 bin fazla değil 4 5 ayda biriktirilir öbür sene düşcek piyasa
Arabasız gezeceksen şu an al tabiki yok arabam var diyosan sikinti yok. Paraya değer veriyorsan sıkıntı yok buraya sormasan da olur galeriye git beğendiğini al gel
Paraya değer veriyom yazmadım
Paraya fazla değer vermem yazdım ve insanların düşüncelereni aliyorum
Vermiyorsan yazacaktım veriyorsan yazmışım ben de.
Ben nazara inanan birisiyim ve Porsche gibi araçlar çok dikkat çekici oluyor yolda , tüm arabaların gözü o tip modellerde oluyor. Hevesin varsa kısa sureigine al derim ama bu tarz araçlara merakın yoksa jeep tarzı modeller güzel bence
Porche düşnyom da 100 bin borç alcam mecbur ama alırsam beyaz renk spor jant lar siyah
Sen bilirsin hayırlı olsun simdiden
Genellikle jeep çok şirkette 10 15 jeep var haftada biniyorum
Şirkete Porsche de al da binen binsin sevaptır djdbd
Bİzim şirkette kemal amca var sahibi kızı ile çıkıyorum kemal amcada çok sever beni toplamda 5 tane inşaat mühendisi var onların maaşı düşük benimki 2 kat yüksek istesem porche verir ondan görüp beğendim arabayı siyah renk göstermiyor beyaz baya süper iyiki okumuşum diyorum 😂
Ooo iyi bakalım mutluluklarr
Sağol bu senede evleme teklifi edecektim ama mlsf olmadı yoksa herşeyi ayarlamıştım sibelcan en büyük hayranım olduğu için onu getitircekti babam deniz kenarı düğün yeri ayarlamıştık yemek hepsi içinde 270 bin e yakın hepsi ama olmadı kısmet işte artık öbür sene bekliyorum corona yıda kim yaratmışsa allah bin türlü belalarını versin inş
Jajahahdhahhahaha
Aminnnnnnnjjjjjjnnnnnnnnnnn.
Kız sansliymis
ayn şanslı bir kere aldattım hata yapmıştım kendisinede söylemiştim çok açık sözl olduğum için bana güveniyor kızmadı tm dedi çok farklı birisi o çok zeki akıllı güzel onu görünce kendimden geçiyorum ilk buluşma anımız güzeldi ben işe ilk stajer olarak başlamıştım içeri girdi bu kız içten desim ne güzel kız sonra kemal amca yanına gittim desim bu kız kim diye demesinmi kızım diye tm dedim sonra 1 hafta sonra tkr geldi arabadan da anlarım arabası bozulmuş tam giderken arabasınında aküsü bitmiş benim arabadan ona transfer ettik kablo ile sonra dedim tel no alabilirmiyim diye akşamına yazdım yemeğe çıktık 5 senedir sevgiliyiz 18 yaşımdan beri şuanda 23 üm stajere orda başladım burdada ile alındın
Ooooo helal olsun djshdhdh
Gözüne kestrdlmissin o zamandan ve sahip olmuşsun.
Sevindim mutlu olmana
Şirkette ayrı veriyorlar onun için 😂
Gezmek için alcam por araba falan yoksa 1 sene daha çalışıp Porche mı alam
5008 güzel
NE gibi mesela
Hocam onlarda güzel değil bizim aileye sordum porche mercedes audi ya da peogue al diyorlar
ayda 15 20
Çok düşündümde alırsam ben kendim sıfırdan inşaat etirrmek istrerim toprak paalı
Kanka nerde yaşıyorsun arsalar 5 ,10 milyon civarı zaten
İStanbul 5 10 değilde 2 3 milyon var denize yakın olanlar 50 70m arası
İstanbul'da denize yakın 2-3 milyon arası nerde var cidden merak ettim