En İyi Erkek Görüşü
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
05Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu arada zirvede keller varda bu zirve çok karışık bir yer Koenigsegg 432km SSC TUATARA ben 532km hız rekor bende diyor sonra BUGATTI BOLIDE ben 0-500 20 saniyede çıkan ara yaptım diyor.(Bu arada Koenigsegg bugattı çok tatlı bir atışması var Koenigsegg enhızlı benim diyor sonra bugattı ikisi hep böyle)
Buggati Bolide zaten yaris arabasini andiran bir görüntüsü var. SSC North America'da başarılı gidiyor. Haklısın Koenigsegg'de iyi hız konusunda bugatti ile yarisiyor ama bence buggati'nin sansi daha yuksek. Motor gucleri disinda aerodinamik tasarimlarda buggati daha iyi geliyor. Daha yuksek hizlar icin daha az motor gücü ile ulasilabilir. (tabi bence)
Bugatti son arabası pist arabası Bugatti yıllardır şöyle birşey diyip duruyor yok bizim araba şu kadar basıyor ama elektronik sınırlayıcı falan var bu arada Bugatti bu hız yarışlarında çok azcuk modifiye yapar ama bu araba neredeyse tamamen değişti ama benim kalbim hâlâ Koenigsegg de keltoşum yılda çok az ara çıkarıyor lar (sayısını unuttum) tamamı el işçiliği vida takma çıkarma boya pasta cila ondan daha çok seviyorum
Bugatti Bolide'nin modeli evet hiz icin tamamen hazırlanmış ama yinede param. Olsa bugün Veryon ya da Chiron seçerim. Bana göre aerodinamikleri, yol tutumları, hizlanirken ki hava dirençleri daha iyi modeller. Zaten benim aşkım yıllardır Veryon'du. Dürüst olayım Chiron'in ilk modelini sevmemiştim. Bugatti benim aşkım ya değişmiyor 😍.
Hava delikleri zaten çok var vantuz gibi yapışıyor yere güzel teknoloji ler kullanıyor lar (yeniliğe ayak uyduruyor lar ) CEO Stephan Winkelmann grand tufalet giyiniyor buranın konu ila âlâkası yok işin komik yanı Bugatti bir firma geçince Bugatti tek yaptığı turbo yu falan değiştiriyor bir bakıyoruz 500km/s hız yapıyor ama bu yeni pist modeli neredeyse her parçası değişmiş özenle tasarlanmış her yerden hava alıyor arabanın kenarlarında ki hava geçiş dararmış aslında bu tasarım daha güzel (bu arabayı kullanan KEL 🤣 yüksek hız jel yapıyor o kesin bilgi) ama Bugatti tayfası daha fazla ama ben koenigsegg aldatamam otomobil sektörü tecrübesi olmadan böyle bir arabalar yapıyor
www.youtube.com/watch?app=desktop&v=oyzZEVxMgXc
Yeni uyandığım dan yazdığım yorum biraz anlamsız olmuş sori şu an kör kör ekrana bakıyorum.(gözlük kullanmıyorum yok yeni uyanma körlüğü)
Babam meredes alacağım diyordu W124 kasa aldıracağım neyse asıl konu mükemmel bir araç en yeni model mercedes binmem ama W124 binerim (binmişliğim var efsane efsanelere kurşun işlemez) birde şöyle bir şey deniliyor sanayide birkaç ustadan duyduğum bir efsaneye göre mercedes firmasının yanlışlıkla çok sağlam yaptığını kabul ettiği e serisi otomobilin kasa kodu.(kaynak ekşi sözlük)
@PetroSexual yanlışlıkladır bilerek bu kadar sağlam araba yapılmaz.(Birde hangi seri olduğunu unuttum ama Mercedes long seriden şoför koltuğunun sağ tarafında tabanca izinden başka hiçbir sorun yok :D ama gerçektir genellikle millet vekili makam arabası çıkması olduğundan :D)
@TevfikKOLAYLI yapılır yav eskiler çok sağlamdı, bak mesela E39 BMW 5 serisine, tank. 😂
Eski ola herşey öyle babamda amerikan fordu vardı 1970lerde falan benzin pahalı olunca sattı neyse 3mm saç vardı diyor vurduğum yer hasar alıyor araba sadece çizik oluyordu eskiler her zaman tank
@TevfikKOLAYLI kesinlikle öyle ama malum üretim maliyetleri, verimlilik, emisyon değerleri...
Yoksa kim napsın 1 litre motoru? 😂
onlar birde talep fazla herkese tank gibi e 1mdolar kim alacak zaten firma da üretemez en iyisi Hummer h1 alacaksın 250.000 doyayla zırh ile kaplıyorlar askeri sınıf oluyor kursun geçirmez istediğin yere vur :D
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Üzdün yeğen 😕 Aklıma ne geldi bak. Dolar düşüyor diye seviniyorlar ya hani tefeciler yüksekten doları satıp yüksrk faize yatirdi. Şimdi de doları düşükten almak için firsat kolluyorlar. Ev satişları şimdiden yerlerde geziniyormuş. Nisan , Mayıs gibi Merkez Bankası tükürdüğünü yalar. O faizleri düşurmeye başladiklarinda kaybeden yene bizler kazanan yabamcilar olacak. Paralarini dolar, euro yapip ülkeden tüyecekler.
Prof ibrahim öztürk bogaziçi mezunu ekonomist, adam ağliyor ağlıyor feryad ediyor nolur nolur nolur gençler , imkanı olanlar terkedin turkiyeyi.
Ve dogrununda doğrusu inan. Kan üzerinden siyaset yapan menfaat devsiten, her tür kötülüğu yapmalari işten bile olmayan bir guruh var karsimizda.
Bir tek fabrika yok bir tek, herşeyi sattılar, bir tane bile fabrikaları yok.
Sadece yollar oda kendi müteahhitleri ve kendi cepleri için.
Faiz yükseltmek demek eve haciz gelmesi demek, yenisini alınca iki misline, ama eskisi 10da bir fiyatına. Ben en çok 20 lik gençlere aciyom yeğen, yok hicbir umutları yok.
Nazımin dediği gibi öyle bir düşman ki bu sevgilim, okuyana, öğretmene, insana, kediye köpeğe düşman.
Sonunu çok güzel bağladın. Ülkede böyle algı yönetimi olduğu sürece bir şeylerin değişmesi zor. Adamlar medyayı çok iyi kullanıyor. Emekli kafasını toprağa gömmekten kurtulursa bu Z kuşağının yüzü işte o zaman güler. Kirli siyasetin yanında gerçekçi reformlar gerekli. Tabi bu da üretmek ile olur. Koltuk davası ile hareket edildiği sürece kaybeden hepimiz oluruz. Kaybetmeyi göze alamayan asla kazanamaz.
Motor hacmi takıntımdan dolayı, 2003 modele kadar 1,8 T A6 bulabilme şansım var. Garaj maksimum Audi A4 Avant'ı alabilecek kadar büyük. A6 zor sığar.
Çok büyük kasada geniş aile olmayınca sarmıyor reis. Yine en güzeli hatchback. 👌
Hatchback bana ufak geliyor. Tatile giderken çok eşya aldığımız için sıkıntı yaratıyor. (3 kişilik aileyiz) Arkasına maksimum 200 kg yük taşıyan minik römork takma mecburiyetindeyim. Tavan bagajı aerodinamiği bozduğu için aşırı yakıt yakarmış, sevmiyorum. SW alırsam, bagajı ağzına kadar doldurursam kafam tamamen rahat eder. Maksimum 2 kişi gezecek olursam, tabii ki kesinlikle hatchback. En büyük Ford Fiesta 2006, en küçük Suzuki Maruti.
Anladım reis sen köyden epey şey getiriyordun. Onu unutmuşum bak. Tabi bu anlamda sedan araçlar öncelik oluyor. Bizdeki spor araç merakı biliyorsun. 😍
Bizim sülale her hafta köye çağırıyor, bir arabaya 7 kişi binip gideriz. Köyden de meyve sebze toplandıktan sonra, bagajın almadığını kucakta taşırız.
Taze taze topluyorsun desene.👍Köy sebze, meyvesinin yerini hiçbir şey tutmuyor.
Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Kız Görüşü