Aramızda trafik kurallarına uymayanlar görüyorum sanki 🤨🤨 doğru mu yoksa ben mi yanlış görüyorum 😵😵 kim bu vatan hainleri çiksinlar ortaya 😅 bir de ceza yemişler benim gözümden bir şey kaçmaz 🤓🤓
Hiç ceza yemedim güzel bir polis şakasına kurban gittim. Dayımın arabasını kullanırken durduk yere polis yanaştı ve kamyonet plakaya ceza gelecek dedi. Sürüş sırasında aklım hep ne için ceza yediğimdeydi. Sonra dayımın polis arkadaşının şaka yaptığını öğrendik.🙂
1.5 milyon km den fazla araba kullandım. Tabii ki de yedim ama hepsi radardi. Yolculuklar hep uzun olunca maalesef yollar bitsin diye hızlı gitmek zorundayım. Radar falan dikkate alamam. Yoksa yollar bitmez.
sosyal medyada yalan konusanlara ceza gelseydı onların puanlarını toplucak bı hesap makınası daha icat olmadı bugune kadar :)) bu arada korona atlatmışsınız galıba yanlış hatırlamıyorsam sizdiniz çok büyük geçmiş olsun
Evet hemde çevre yolu otoban gibi bir yerden giderken yüksek sesli müzik dinleme cezası aldım hangi muhterem evladına denk geldiyse ona kocaman sımsıcacık düşüncelerimi armağan ediyorum
Hafta da 1 kere kesin alırım benim sayem de memurların maaşı ödeniyor deyince de suçlu oluyorum :D lan aileme bakmayı geçtim devlete nasıl bakacam diye kara kara düşünüyorum artık mk :D
Onyedi yıldır araba kullanıyorum iki defa radara yakakandım. Ilk cezayı posta ile gönderdiler. Beş yıl sonra tekrar radara girdim bu sefer yol çevirder.. Bu arada iki üç defa tampon sürtmesi hariç kazam yoktur.
Sorma ya birgün arbam ile kaza yaptım. Sigortadan araç verdiler 2017 Passat. Ben de hızlı kullanırım biraz. Acil işler de vardı. Sigorta şirketinden aradılar artık, abi birisi sizi görmüş makas ata ata gidiyor diye 🤦🏻♂️ ben de yok canım ne alaka dedim. Ben de öyle dedim dedi 😅 ama usta şoförümdür 😏 gerçi baksan erkeklerin hepsi usta şoför 🤦🏻♂️
En İyi Erkek Görüşleri