Ayağım sonuna kadar debriyajdayken, dalgınlıktan fren yerine gaza bastım. Araba durmak yerine bağırdı. Son anda frene bastım. Debriyajdan yarım çekmiş olsaydım önümdekine az daha vuracaktım. Zaten 15-20 km/h hızdaydım.
Ne alaka soruya gelenlerin görüşlerini bir oku sonra kime özel olduğunu söyle :)
Görüş sahibi
13 gü
Valla varmis cok sasirdim gercekten. O arkadaslar hormon tedavisi gorsun bence😆 buarada kadinlara laf edince panter emel kesilirler sana olgun ve yerinde cevabin icin tesekkur ederim. Benim gibilerinde bakis acisini duzeltiyorsunuz.
İlk kullanmaya başladığımda evet şöyle ki yol bozuktu zaten tekerlek kaldırıma çıkınca toparlayamadım direksiyonu dar bir yoldu panikleyince galiba fren yerine gaza bastım cami duvarına girdim sonuç 16.000 TL hasar kaydı 😂
Bir arkadasım kendi arabasıyla araba kullanmayı öğretiyordu geri vites dönüşleri öğretti uygulamada iken heyecandan vitesi geri atıp gaza köklemiştim sonuç arka tampon arka koltukta eve dönüş yolu ve derin bir sessizlik 😅😆
Olmadı ama otomatik arabalarda bayanların özellikle yaptığı sık hatalardan biri
1|0
0|0
Gizli Üye
13 gü
Uyku sersemiydim ramak kalmıştı dükkanın camından dalmama araba sanki hareket ediyor diyorum birde içimden😅 refleksle asılmasam frene büyük zarar ödeyecektim.
En İyi Erkek Görüşleri