Büyük düşüş bekleyenlerin umudu bir başka bahara kalmış olabilir mi? Çünkü önümüz bayram ve yaz bu durum araç piyasasının daha da değerlenmesini sağlıyor.
Araç almak isteyip de pandeminin etkisiyle beklentileri suya düşenleriniz var mı?
Tevfik ikinci el araçların sifirindan daha pahalı olduğu ilk ve tek ülke olabiliriz. 🤣
Bizden sonra Yunanistan geliyordu galiba. Onların huyu suyu bize benziyor zaten. Komşu komşunun külüne muhtaç hesabi. 🤣🤣
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!2022 sonundan itibaren arabamı acil satmam gerekecek. LPG tankının değişim masrafını karşılayamam. Eski arabamızı LPG tankının değişim masrafını karşılayamayacağız deyip erken sattık. 2012'de 1500 TL idi. Şimdi kaç paradır bilmiyorum.
İnşallah o sürece kadar piyasanın rengi değişir. Garip bir döngünün içinde ilerliyoruz bakalım.
Reis galiba model düşürme durumuna dönüşmüş senin tarafta işler. En azından piyasa normale dönünceye kadar izlemekte kalmak simdilik daha iyi gibi görünüyor. Yalnız faizler inmeye başlarsa doların artmasıyla tekrardan firtina çıkabilir. Bunu ne zaman uygulamaya sokarlar artik Merkez Bankasi'nin bileceği iş.
Hükümet değişmediği sürece ben bir şeylerin değişeceğini düşünmüyorum. Politika yanlış ve zihniyet değişmiyor. Özelleştirmeden ötürü ülkenin öz sermayesi yok denecek kadar az. Yap işlet devret projelerinde ki garanti politikası yüzünden ödediğimiz cezalar çok fazla. Gelir dağılımını adaletsizliği uçuk seviyelerde. Popülizm desen onu da beceremiyorlar. Vatandaşlarımız ne zaman gerçekçi düşünürse o zaman bu ülke düzelir.
Ülke gerçeklerini çok iyi özetledin kardeşim. Üstüne ne desem eksik kalır. Farkındalık ancak görmesini bilenlerle gerçekleşir. 👍
Devlet icra yoluyla elde ettiği araçları satışa çıkarıyordu. Bu tarz yollar denenebilir haklısınız. Yoksa bu işin ucu sonu yok gibi duruyor.
Bu yollarda daha yeni yeni açılmaya başlandı. Pandemiden sonra tekrar ihaleye gidilirse herhan yanınıza birisi gelip ağam sen bu arabayı alma bizim enişte alacak diye birisi gelir.
En İyi Erkek Görüşleri