3 senedir ilişkimiz var ama her özel günde hediye almaktan artık alacak bir şey de gelmiyor aklıma.. Şimdiye kadar elbisedir, parfümdür ne aklıma gelse aldım ama şimdi değişik bir şey yapayım da mutlu olsun istiyorum.2013 model Mercedes CLA arabam var. Şu fotoğraflardaki tarzda böyle abartmadan evleniyormuş gibi değil de, balonlar falan taksam küçük bir de hediye kutusu alıp yanına öyle gitsem sizce ergence mi olur, yoksa beğenir mi?
Çok uçuk ve saçma olur kısacası. Kadın milletine ne kadar büyük hediye verirsen daha ama daha fazlasını ister. O yüzden sadece bir top çiçek versen yeter
Gereksiz. Senin de dediğin gibi işte bu yıl bunu yaptın tamam. Peki bir sonraki sevgililer gününde ne yapacaksın. Her yıl farklı bir şey yapamazsın ki. Bir çiçek al seni seviyorum de yeter. Klişe ama görgüsüz ve anlamsız değil.
Çiçekle de süsleme. Evlenmiyorsun sonuçta. Bana göre arabada güzelce gezin, yaşadığın şehri bilmiyorum, deniz varsa deniz, sahil kenarına gidin. Eğlencenin sınırı yok.
düğün arabası ya da düğüne gidiyormuş gibi olur araba
0|0
0|0
Gizli Üye
12 gü
Ergence hemde komik olur daha güzel şeyler var illa elbise almak zorunda değilsin. Balonlar yaptirabilirsin internetden araştir otobus bileti alip gezebilirsiniz ya da yasadiginiz yere yakin yerleri gezdirebilirsin. Tabi yaninda cicekte al..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş