Şerefsizler hep benci üstüme üstüme suruyorlar. Yol vermeyip inat olsam bende kaza yapicaz. Daha dün soldan sağa AVM ye girecem. Yan aynadan gördüm adamı sağdan sola geçecek. Tam aynı anda kesisiyoruz ama ben ondan bı tik ondeyim. onun durmasi lazım. Baktım bu hayvan gibi geliyor ben durdum geçti.
1|0
0|0
Gizli Üye
18 gü
Eskiden arabalari sadece zenginler alabilirdi. Zengin olmak icin insanlar iki elekten gecer. Birincisi akilli olmak ikincisi paranin ve malinin degerini bilmek. Suanda ise asgari ucret verip bi apaciyi ise aliyorlar ve altina sirket arabasi veriyorlar. 7 nesildir araba gormemis bi apacide tum girmemisligini kiymet bilmezligini ve zeka konusindaki geriligini bu arac uzerinde sergiliyor. Sonuc ortada
Hız tutkusu Kuralları umursamama / veya bilmemek Ve direksiyon eğitimlerinde yeterli ders verilmemesi bazı ülkelerde çok daha farklı işliyor sistem bence burdada öyle olmalı
Bakkaldan ehliyet alan araba kullanıyor. Başka sebebe gerek var mı? Unutmadan, hızlı ve öfkeli filmlerini izleyen driftci oluyor... Bu da bir kötü örnek..
Acemilik olabilir trafik kurallarina uymamak kirmizi isikta geçmek olabilir ve özelikle bizim ülkemizde cok olan tecrübeli ama bi o kadarda sabirsiz sürücüler hani İstanbul trafiginde bir acemi vardir bide tecrübeli bir boşluk var ikiside gözünü kestirdi oraya acemi yavaşça geçmeye çalışırken tecrübeli hemen bildiği için hayvan gibi kapmaya çalışır o boşluğu ha bide tecrübeli olup sabirsiz insanlar var çok kaza yaparlar :)
kurallara uymayan sürücüler araç kullanırken telefonla veya farklı şeylerle ilgilenenler bakımsız ve eski araçlar bakımsız ve mühendislik hatası yollar hava şartları
En İyi Kız Görüşü