Resimde erkek fotorafı olduguna bakmayın baska birinin cihazından yazıyorum
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
28 gü
sık şeçenler yorum yaparlarsa sevinrim
28 gü
clioyu sevmem ama tasarımı daha güzel yapmışl gibi eskisinden o nasıl en uygunuda o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Yorumun için tesekkürler heralde benim yazdıklarımdanda en çok corsa kullanılıyor
Opel çok arıza veriyo iflas etti zaten sanmam çok kullanılacağıni hocam
opel alman malı kalitelide iflas ettigidgru ama kaliteli hiç arıza vermedi benim 2016 corsam var yeni bir araba almak istiyorum ben trafikte bedeki corsadan çok gördüm trafikte
İflas etti komple ardından Fransızlara satıldı çok kez arıza şikayetleri oldu bakabilirsin netten
Eskiden iyiydi artık iyi değil Opel bence
ayn çok iyi olmasada iyi degil bu arada honda hoç gözüküyor önden
psa grubuna satıldı ama bir arkadasım demiştiki alman barkodu üzerinde satılıyor
evet baktım yeni corsalar için çok şikayet var belkide eski kaliteyi fransızlara satıldıktan sonra bozmuştur
Yalnız listedeki diğer araçlardan farklı segment.
Ben de suv kullanıyorum ve yine araba alacak olsam yine suv alırdım.
biliyorum bu compakt suv ama genellikle bayanlarda görüyorum o yüzden sormak istedim yorumun için tesekkürler yaristen sonra en iyi bu gibi gözüküyor
Marka olarak Citroen'i çok seven biri değilim ama yine de listedeki diğer araçlardan çok daha iyidir bu.
bende sevmiyom ben mercedes audi ve toyata seviyorum ama pahalılar
Toyotanin tasarımını beğenmiyorum genelde
Alman arabaları daha oturaklı oluyor ama
Alternatif olarak vw t-roc ya da tiguan da düşünebilirsin
ben toyata chr ve rav 4 seviyorum o güzelde coralla hatback felan tipli degil
c5 aircrossta jip ama compakt jip bilmiyorum ucuz bir araba olsun ve kaliteli olsun istiyorum oyüzden aslında ucuz degiller ama genede bir sekilde alırım jipinin markası ne
Toyota, akrabanin
bunlardan hangisini seçerdin ve neden
modeli ne