yok boyum uzun degil 171 cm. Ben i20 nin 2015 modelini çok begendim kahverengi olanı fakat ilk defa araba alacagimiz icin hicbir fikrim yok 2015 araba almak hata mi
o dizel benzin farklarını araştırdımda ben dizeller çok ses çıkartıyormuş gerçi yeni modellerde o ses absorbe ediliyordur herhalde bide dizellerde muayene ücretleri fazlaymış ne dersiniz? diğer yandan benzin daha pahalı sanırım
Dizel daha fazla menzil yaptiriyor. Ayrica daha uygun yakit olarak. Ses olayina gelirsek o kadar abartilacak bir ses yok. Benzinli araçta kullandim dizelde içe fazla ses almiyor. Disaridan duyuluyor o ses olayi. Aracin disindaysan yani benzin dizel ayrimi orada belli oluyor. Iç mekanda gayet rahat durum.
Hyundai i20 2015 modelini kullanmadım ve pek bilgi sahibi olmadığım için yanlış bilgi vermek istemem ama Opel Astra iki sene kullandım ve pek memnun kaldığımı söyleyemem. Ilk aldığımda iyidi motor falan hiç bir sorun yoktu ama ilerde egzozdan aşırı derecede duman çıkmaya başladı o kadar fazlaydı ki sadece beni değil arkamdakini de rahatsız ediyordu aynaya baktığımda arkadaki aracı göremiyordum bir de aracı ilk çalıştırdığımda motor ısınana kadar farklı bir ses geliyordu tabi bende bundan rahatsız olduğum için BMW X7ye geçiş yaptım ve memnunum ama seçim yine de sana kalmış. Bu arabanın güzelliğine ve tipine kanmıştım sanki resmi profilde var zaten :)
Performans olarak elbette astra daha iyidir.. Ama olası arıza ve masraflar için i 20 ye göre daha çok canını yakabilir.. İkisini de kullandım 2 sinin de yakışıklı paketleri var..
0|1
0|0
Gizli Üye
25 gü
Opel iflas etti uzak dur arkasında durmuyo müşterinin araçları çok arıza verir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35yok boyum uzun degil 171 cm. Ben i20 nin 2015 modelini çok begendim kahverengi olanı fakat ilk defa araba alacagimiz icin hicbir fikrim yok 2015 araba almak hata mi
Hata değil alınır yani. Boyun B segment araç için ideal alabiliyorsan dizelini al derim. 👌
o dizel benzin farklarını araştırdımda ben dizeller çok ses çıkartıyormuş gerçi yeni modellerde o ses absorbe ediliyordur herhalde bide dizellerde muayene ücretleri fazlaymış ne dersiniz? diğer yandan benzin daha pahalı sanırım
Dizel daha fazla menzil yaptiriyor. Ayrica daha uygun yakit olarak. Ses olayina gelirsek o kadar abartilacak bir ses yok. Benzinli araçta kullandim dizelde içe fazla ses almiyor. Disaridan duyuluyor o ses olayi. Aracin disindaysan yani benzin dizel ayrimi orada belli oluyor. Iç mekanda gayet rahat durum.
bakımlarinı yaptiriyormuydunuz
Evet yaptırırdım ama daha fazla uğraşmamak için satışa çıkardım