Dün gece benzin doldurdum ve resmen kapağını çevirmeyi ve kapatmayı unutmuşum dalgınlıkla bir an önce oradan uzaklaşmak için.
Bu sabah fark ettim 🤦♀️ Depo dolu ama biri içine bir şey falan atmış mıdır acaba diye korkuyorum...
Arabayı kullandım bir sorun yoktu sonradan bir şey olabilir mi?
Yani içinde bir şey olsa motordan ses falan gelir miydi şimdiye sürerken? Babam korkuttu beni iyice yaşayan vardır belki aynı durumu
Bu sabah fark ettim 🤦♀️ Depo dolu ama biri içine bir şey falan atmış mıdır acaba diye korkuyorum...
Arabayı kullandım bir sorun yoktu sonradan bir şey olabilir mi?
Yani içinde bir şey olsa motordan ses falan gelir miydi şimdiye sürerken? Babam korkuttu beni iyice yaşayan vardır belki aynı durumu
Güncellemeler:
20 gü
Ve yağmur yağmı biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Yok arabada sorun yoktu sürerken. korkuttular beni içine biri bir şey attıYsa falan diye
Hayır kım atacak için rahat olsun. kimse fark etmemiştir bıle. aracınız dizel mi benzinlimi?
Burada her türlü manyak yaşıyor ondan şehir merkezinde 🙄
Benzinli
Aaa orası hangı sehırmış manyakların dolduğu😊
Ruhr bölgesinde bir şehir 🙄
Ruhr bolgesı neresı yurt dışımı
Aynen Almanya'da
Aa Almanyada arabalar ucuz alırsın bıtane daha arabanız ne
Yeni aldım daha ya ağustos sonunda ondan kafaya taktim corona maaşımla 😂 VW Golf 6 Otomatik 09/2011 model 9.800 aldim merak ettiysen onu da ama kız gibi kendi kendime nazar degdiriyorum yavruma 😂 gercekten ucuz arabalar ya Tr ile kıyaslanamaz malesef... üzücü bir durum
Evet haklısın kendime yenı araba alacağım 450 bin tl cok para kaç maaşın yapıyor o araba şuanda
3-4 aylık diyelim...
450 cok para...
Evet çok fazla 1 araba kendimize 2 arabada devkete alıyoruz vergıler fazla
Depoyu ne kadara doldurdunuz
70 euro 1.41den zam geldi bu sene önceden 65e falan doluyordu
Neden bu kadar merak ettin ki? Yaşam standartı ve bununla birlikte alım gücü gerçekten yüksek gelişmiş olmakta olan ülkelerle kıyaslanınca. Diger ülkeler vatandaş araba alsın özellikle elektrik araba diye uğraşıyor orasi tam tersi
Evet cok fark var arada inanılmaz ülkemiz ile kıyaslamaya çalışıyorum. Ama malesef pahlı bı ülkeyız. Onlara gavur derız ama bizim kiler gavurdan daha gavurlar var. Sizinle sohbet etmek isterdim ama gızlısın
Bunu bazi insanlara anlatamazsınız. Ne o Türkiye' de yaşayanlara, ne de buradaki kendini geliştirememiş Türklere. Çok fazla düşünmek de sadece üzülmeye neden olur sanırım. Bir şeylerin değişmesi lazım ama bunları yapabilecek potansiyelde olan bir parti göremiyorum. Meral Akşener belki.. şimdiki duruma göre değlendirme yapmam gerekse.. bunlar derin konular.
Uzun süredir girmiyorum KS 7 aydir sordugum ilk soru. Gercekten kafaya baya taktigim icin sordum. Yine de teşekkürler bu güzel sohbet için 😊
:)))?
Depodan pislik motora gitmez
Noluyo onlar peki
Çok tortu pislik okursa tıkanır tamirci açar
Beklemem lazim yani bakalim bir sey olmaz umarim tesekkürler
Motora bir şey olmaz
Teşekkürler 👍🏼
Dikkat et acele rtmev
Nasil olduysa iste..
İnsanlık halı hayat şart
Ne yapilir?
yani ya depoyu boşalttıracaksınız ya da kullanmaya devam edeceksin.
Bir sey olsaydi belli ederdi kendini degil mi?
Ederdi ya da eder bitmeye yakın
Bir şey olmaz inşallah. Teşekkürler
Rica ederim inşallah olmaz.
Yok ama icine su falan da girmis olabilir