2021 Ocak ayında geçen yılın Ocak ayına oranla %60,6 fazla oranla satış yapılarak 35.358 adet otomobil satılmış.

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben babamı erken kaybettim keşke birgün gorsem o an ölsem bir an gam yersem namerdim. Olur herseyin yeğen yaşın kuçük boyle düsunme. Nasıl başlarsan oyle gidersin
Jandarmaya ihbar etti yer tapumu vermiyor annemin yuvasını yıktı abimin işine engel oldu öbürü çocuklarına kol açtı bize tekme dışarı etti resmen
İnşallah alırsın abi en kısa zamanda almanı Allah'tan tüm samimiyetimle niyaz ediyorum. Biz Volkswagen Polo alıyoruz inşallah kaporasını verdik
@gündüzüngüneşi inşallah amin saolasın canım
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden kazasız belasız sürmek nasip olsun.
@beyazyakalıanarşist abi geç cevap verdiğim için çok özür dilerim inşallah golf alırsın sıfırını mı alacaksın yoksa ikinci el mi?
@gündüzüngüneşi bütçem hangisine yeterse otomatik düşündüğüm için büyük bir ihtimalle sıfır olur, ikinci el otomatik jaguar xtype 2008 olabilir
İnşallah abi benim 200.000-250.000 arasında bütçem var ve Sıfır Polo 232.000 tl Highline paket otomatik 1.0 motor
@Extreme_ist bende mekanik tesisat kazan dsiresi isistma havalsndırma, iklimlendirme yok sadece
Ölü yatırım? :D 30-40 binlik arabası olanların arabaları 2 katına çıktı. piyasa uçtu neresi ölü yatırım açıklar mısın merak ettim
@reversengineer Park halinde hıyarın teki gelip çarpıyor paramparça ediyor. Piyasa değeri düştü mü bir anda? Üstelik bir de tamir masrafı çıkıyor.
Ama ev arsa öyle mi? Yangın ya da deprem olmamışsa hep sağlam
piyasada satılan arabaların hepsinin düzgün olduğunu mu sanıyorsun sen şu an :D şu an piyasada 50 milyara doğru düzgün araba alamıyorsun. kilometresi 100bin geçmiş araçlar 80 bine satılıyor. piyasayı bir incele istersen o araçlar 50-60 lirayken kaça geldi diye :D yıkık dökük arabalar ne hale geldi. en ucuz sıfır araç 125 milyar şu an. sence kötü yatırım mı? 2. el piyasasında dönen nakit akışı çok az yerde mevcut. en basit örnek vermek gerekirse büyükşehir olmayan bir şehirde bile iyi bir firma aylık 100-150 tane 2. el araç satıyor. ordan pay biçebilirsin.
@reversengineer Her koşulda ev daha iyi ve o fiyata o arabaları alan enayiler olması senin elinde her an bozulup mahfolacak bir makine olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yol gittiğin yerde motorun dağılmasını yaşamadın sanırım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş