Bende de Lexus var Acura var Mazda var İnfinity var Datsun var Scıon var Subaru var Honda var Mitsubishi var Nissan var Toyota var Kawasaki var Suzukı var Yamaha var varda var alayı garajda 😀
D segmenti gibi bir araç mükemmel sürüşü var. Sürüş keyfi veriyor, istanbuldan Antalya ya gittim yorgunluk neredeyse sıfır. Şu an ki fiyatını bilmiyorum ama 315 ya da 345 tl den almıştım. Kesinlikle öneririm.
Evet beklemekte fayda var toplu taşıma ile devam edicem mecburen durum kötü ya ama bekleyebilirim fazla araba ile işim olmuyor kontrat bitince Türkiye'ye döndüğümde 3-4 aylık süre zarfında ihtiyaç oluyordu ama araç kiralamak bana mantıklı geldi
Güzelmiş ticaret iyidir hangi arabayı önerirsin 200.000 tl ye
Görüş sahibi
1 ay
bilmem ben hep bmw kullandım 900kya ne alınır fikrim bile yok :) takip etmiyorum o fiyata herşey tercihine bağlı premium gruplar ihtiyaca göre alınmayacak kadar iyi bence audi hariç hepsine bak derim beğendiğini alırsın
Audi almayı bir an düşündüm ama neden kötü bir araç mi
Görüş sahibi
1 ay
200k ya hiç bir fikrim yok ben otomobillerin fiyatlarını bilmiyorum ama bildiğin 200kya sıfır c segment bile alınmadığı eğer 200k paran varsa ne istediğini veya neye ihtiyacın olduğunu düşünüp seçmen lazım hiç kimseye vag grubu önermem onun dışında ne istersen
Sağol ya bu araba fiyatları uçmuş uzakyol gemi kaptanıyım diğer çalışanları anlayamıyorum nasıl alıyorlar
Görüş sahibi
1 ay
vag grubunun ederinden pahalı olduğunu düşünüyorum audinin rs serisi gibi serilerine ulaşamıyorsan hiç girmiyeceksin asla bir bmw etmiyor tabi yinede zevk sıfır alırken bmw 3 serici mercedes c alınıyor olmalı 900klara artık d segmentten üst birşey almak zor gibi premiumda audide wvnin içi lüks halini almaktansa daha özgün bir araç alırım ben
ben son 6 ayda araç alan kimse görmedim doğru düzgün şahsen cebinde para olsada insanlar yeni fiyatları normal göremiyor çok hızlı sıçradı daha algımızda yer etmedi ben 520dyi satmak istiyordum günlük kullanım için yenilemek içim el vermedi normalde 2-3 senede bir sıfırlardım çok km yapıyorum diye 1.5m civarında görünce sıfır fiyatını kullanmaya devam ettim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
38320i pahalı değil mi
Eh biraz ama degiyor emin ol :)
Bende ferrari var atla gel yanıma
Bende de Lexus var Acura var Mazda var İnfinity var Datsun var Scıon var Subaru var Honda var Mitsubishi var Nissan var Toyota var Kawasaki var Suzukı var Yamaha var varda var alayı garajda 😀
Allah isteyene de versin :)
Verir İnşallah
İnşallah 😀👍
Önerir misin bende araba almak istiyorum 900.000 gibi birikmiş param var ne önerirsiniz
D segmenti gibi bir araç mükemmel sürüşü var. Sürüş keyfi veriyor, istanbuldan Antalya ya gittim yorgunluk neredeyse sıfır. Şu an ki fiyatını bilmiyorum ama 315 ya da 345 tl den almıştım. Kesinlikle öneririm.
Hocam çok pahalı ya uçmuş resmen fiyatlar uzakyol gemi kaptanıyım gerçekten uçmuş fiyatlar önerin için sağol
Su zamanda alma zaten biraz beklemekte fayda var. Sadece araba değil emlakta uçtu. 450 500 bine satılan daireler 800 - 1milyon arası şaka gibi piyasa.
Evet beklemekte fayda var toplu taşıma ile devam edicem mecburen durum kötü ya ama bekleyebilirim fazla araba ile işim olmuyor kontrat bitince Türkiye'ye döndüğümde 3-4 aylık süre zarfında ihtiyaç oluyordu ama araç kiralamak bana mantıklı geldi
Güzel kiralık araçlar var. Bende bu arabamı almadan önce 6 aylık opel grandland X kiralamıştım. 28 30 bin civarı bişey ödedim.
Naptın sen aylık 30k kira araca mi verilir ya benim bi aylık maaş o kadar zaten
Yok be 6 aylık 30k. Aylık 5 bin o da normal.
Şimdi normal bir araç mesela senin araç 1 aylık kirasi ne kadardır
5 6 arası
Çok pahalı 2.000 tl olmasi gerekir insanların geliri zaten ortalama 5-6 bin tl
Güzelmiş bir kıza göre yakışır bende alacağım önerir misin 900.000 gibi birikmis param var aylık maaş 30.000 tl civarında ne önerirsiniz
Türkiyedeki araba fiyatlarini bilmiyorum maalesef 😏 yurt disindayim ben
Tamam yine de teşekkürler canım
Ricalaaar🌸🌸
Vay be güzelmiş
Mesleğin nedir
senin var mı yoksa ne kullanmak isterdin?
Benim yok almayı düşünüyorum 900.000 gibi birikmis param var aylık maaş 30.000 tl ne önerirsiniz
ticaretle uğraşıyorum birden çok şey yapıyorum şirketler grubum var ithalat ihracat distribütörlük birkaç ufak iş daha
Güzelmiş ticaret iyidir hangi arabayı önerirsin 200.000 tl ye
bilmem ben hep bmw kullandım 900kya ne alınır fikrim bile yok :) takip etmiyorum o fiyata herşey tercihine bağlı premium gruplar ihtiyaca göre alınmayacak kadar iyi bence audi hariç hepsine bak derim beğendiğini alırsın
Audi almayı bir an düşündüm ama neden kötü bir araç mi
200k ya hiç bir fikrim yok ben otomobillerin fiyatlarını bilmiyorum ama bildiğin 200kya sıfır c segment bile alınmadığı eğer 200k paran varsa ne istediğini veya neye ihtiyacın olduğunu düşünüp seçmen lazım hiç kimseye vag grubu önermem onun dışında ne istersen
Sağol ya bu araba fiyatları uçmuş uzakyol gemi kaptanıyım diğer çalışanları anlayamıyorum nasıl alıyorlar
vag grubunun ederinden pahalı olduğunu düşünüyorum audinin rs serisi gibi serilerine ulaşamıyorsan hiç girmiyeceksin asla bir bmw etmiyor tabi yinede zevk sıfır alırken bmw 3 serici mercedes c alınıyor olmalı 900klara artık d segmentten üst birşey almak zor gibi premiumda audide wvnin içi lüks halini almaktansa daha özgün bir araç alırım ben
Şu bmw ler kaç lira şuanda 500.000 var mi 520d
ben son 6 ayda araç alan kimse görmedim doğru düzgün şahsen cebinde para olsada insanlar yeni fiyatları normal göremiyor çok hızlı sıçradı daha algımızda yer etmedi ben 520dyi satmak istiyordum günlük kullanım için yenilemek içim el vermedi normalde 2-3 senede bir sıfırlardım çok km yapıyorum diye 1.5m civarında görünce sıfır fiyatını kullanmaya devam ettim :)
Oha naptın çok uçmuş fiyatlar şu orta model araçlar bile 350-400 olmuş başka birşey demiyorum yazık durumumuza desene BMW almak hayal oldu
Güle güle kullan bir kıza göre çok yakışıyor
Teşekkür ederim çok daha iyileri senin olsun inşallah
Sağol bende almayı düşünüyorum seneye sen kaç yaşındaydın
Allah inşallah bir gün nasip eder