1.5 milyonluk bütçem var ve buna uygun 3 kabinli bir yat almak istiyorum. Fakat internette düzgün site bulamadım. Bildiğiniz yat satışı veyahut özel üretimi yapan yerler var mıdır?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
15Nereden bakacaksınız?
Sahibinden. com ilanlara bakıyorum. Bir arkadaşım var tekne onarım işleri vs yapıyor onu alıp tekneye bakmaya incelemeye gitmeyi düşünüyorum. Bir sen de o zaman flybridge olan , 3 kamaralı, minimum 13 metre falan bir yat arıyorsun sanırım.
Evet ticari olarak da kullanabileyim istiyorum göcekte tur falan da yaparım kendim de gezerim iyi olur diye düşündüm
Anladım. ben çok araştırdım. Özel yapımlar ciddi sorunlu çıkabiliyor. Ben prensess, searay, ferretti, cranchi, azimut markalara bakıyorum. ve sana sa bir tavsiye ilanlarda 1.7-1.8 milyon olanlara falan bak. Pazarlık ile 1.4-1.5 milyona alabilirsin. Ve cidden alacaksan asla özel üretim alma
www.sahibinden.com/.../detay
Al bak bu mesela bunu son 1.4 e alabilirsin. Çok da düzgün motor saati de çok değil.
Tamamdır çok teşekkür ederimm
Rica ederim bak bu da güzel. Motorlar bakımlı ise bu da 1.5 a falan rahat alınır 15metre 3 kamara 2003 model. www.sahibinden.com/.../detay
1.5 milyon bütçesi var bu sitede motoryat satın alabileceği bir site arıyor jsjshdhd
Sahibinden'e bak