Masaya araba anahtarı cüzdan çakmak sigara parlament olecek 😂 tespih vs başka bilmiyorum kısa paça pantolon dar yakası göbeğe kadar açık gömlek genellikle sakallı ve saçlar geriye taralı jöleli fonlu
Baba parası yiyen.
arabadan başladım ama olsun.
Ben arabayı sattım.
Hem boşa giden yakıt hem boş yere verilen vergi artı sigorta artı otoyol köprü ücreti fuzuli boş gereksiz masraf.
Öyle tutumlu biri değilim ama cidden enayilik.
Sigaraya da öyle tekel sigara ortalama 20 TL günde bir paket olsa bile ayda 600 TL yıllık neredeyse 7 ile 10 bin arası gereksiz bir gider ve sağlığı zararını da katarsak ayrıca maddi bir gideri daha çıkar.
Sigara kullanan biriyim bu arada ve bırakmayı denedim yine parasal değil tabi bağımlılık var ve boşa müsrif bende tütün içiyorum kaçak tütün neden kaçak diyorlar bilmiyorum ülkemizde yetişiyor başta Adıyaman olmak üzere
Baba parası yiyen.
arabadan başladım ama olsun.
Ben arabayı sattım.
Hem boşa giden yakıt hem boş yere verilen vergi artı sigorta artı otoyol köprü ücreti fuzuli boş gereksiz masraf.
Öyle tutumlu biri değilim ama cidden enayilik.
Sigaraya da öyle tekel sigara ortalama 20 TL günde bir paket olsa bile ayda 600 TL yıllık neredeyse 7 ile 10 bin arası gereksiz bir gider ve sağlığı zararını da katarsak ayrıca maddi bir gideri daha çıkar.
Sigara kullanan biriyim bu arada ve bırakmayı denedim yine parasal değil tabi bağımlılık var ve boşa müsrif bende tütün içiyorum kaçak tütün neden kaçak diyorlar bilmiyorum ülkemizde yetişiyor başta Adıyaman olmak üzere
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
61Aferin:)
Senin neyin var peki? Vasfın ne?
Ev ve arabam var yyzine bakanın mk
Aynen öyle
Araba ihtiyaç mı sence.
Elbette ihtiyaç.
En basiti okula giderken, işe giderken, alışverişe giderken vs her zaman ihtiyaç duyuyoruz, ben hayatımın hiç bir döneminde otobüse bindiğimi hatırlamıyorum.
Peki alt kısımdaki erkek
Evet daha mantıklı
Böyle biriyle birlikte olmak ister miydin
Olabilirdi evet
Tanışak mı?😉
Nickinle cevap veriyorum sana
Cahil
Evet veya hayır yok teşekkür ederim istemiyorum gibi birden fazla seçenek ve kelime vardı.
Türk kızı vajinası işte hemen kalkar havaya
Arkadaşım evliyim ben zaten de sen neden böyle çirkinleştin anlamıyorum
Nickinle cevap vereyim eskiden beri burada olan biriyim.
Yaklaşımım gayet düzgün idi biraz ciddi biraz ironik biraz mizahi.
Sadece sordum sende bana nickimle cevap vermeyebilirdin.
Ya da evliyim diyebilirdin ayrıca evli olduğu ben nereden bileyim ulan.
Çünkü sordum böyle biriyle birlikte olmak ister miydin? Sende evet olabilir dedin.
Böyle biriyle evliyim ya da evli olmasaydım düşünürdüm diyebilirdin off mk ya millete nasıl konuşacağını öğretiyorum.
Hepsini okudun mu cidden
Ciddi mi