Arabamın kliması manuel; ama gaz dolumu sonrası ilk 3 gün içinde, gaz bir yerlerden kaçırıyor. Hem yaptırması hem doldurması pahalı. Arabam son 3 yıldır klima gazı görmedi. Tatile giderken ısıtma sistemini aracın içine veriyoruz, yarı açık hava tiyatrosu gibi serinliyoruz. Yeri gelir sıcaklarsak, bazen 2 parmak kalınlığında camı açar öyle giderdik. Bu dediklerimin hepsi, arabamız cam filmsiz halindeyken yaptıklarımız. Cam filmli ve rüzgarlıkları takılıyken, yazları sadece yağışlı günler haricinde 4 camı da 1 parmak açık bırakıyorum. Araba biraz modelli ve Sunroof'lu olsaydı, yağışlı günler hariç bütün yaz Sunroof açık sağa sola gezerdim. Tek dezavantajımız babam Sunroof sevmiyor.
Zaten gazı çoktandır bitik. Normal olarak çalışıyor; ama pahalılıktan dolayı yaptıramıyorum yalnızca. Düşüğe yakın modelli arabamdan sık sık fahiş fiyatlar istendiği için (klima gazı dolumu hariç) yaptırmaya üşeniyorum. Satarken "Kliması aktif; ama gazı dolumdan 3 gün sonra bir yerlerden kaçırdığı için yaptırmadım. Alıcısı yaptırsın, güle güle binsin" derim. Sanki 2016 Opel Insignia alacakmışım da, %60 ucuza yaptıracağım hissim var. Hiç olmazsa Bursa'da merkezinde yaptırayım. Orası ne kadar ucuz yapıyor bilmiyorum; ama inadım oraya yönelmiş durumda.
En İyi Erkek Görüşleri