araba piyasasındaki anlayanlar nedir durum
2. el araba fiyatları nolur?

araba piyasasındaki anlayanlar nedir durum
- Öncelikle araba konusunda marka modeli belirleyin sonra sıfır fiyatları ile ikinci el fiyatlarını kıyaslayın bütçeye göre borca girip girmeyeceğinizi değerlendirin çünkü araç fiyatları şu an aşırı yüksek ikinci el için çok bir düşüşde olmayacak önceliğiniz km az ve hasar kaydı olmayan araçları seçin sonra bütçenize uygunsa alın1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
19- acayip phalı yalnız beklesende ucuzlamaz belki korana biterse ucuzlar o da belki1|00|0
- Galeri işiyle meşgul olan biri olarak sana bir tavsiye vereyim şu an bulunduğumuz dönem dolayısıyla biraz fiyatlar düşük ancak 1 2 ay sonra artacak yükselmeden almanı söylemek isterim.1|00|0
- düsmeye bsaladı takıp ettıgım bı marka var
subaru
model ımperza
paket : wrx sti
fıyatları gunden gune dusmeye basladı1|00|0 - 2 inci el ak şu an al bekleme1|00|0
Galarici misin
Evet
O zaman senin dediğinin tersini yapıp bekliycem
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Alacan arabada bana faydan yoki
Olsun piyasayı hareketlendirmiş olucam bu arada bakıcaklar talep var biz de elimizde dandik arabaları iyi fiyatlara satarız diyecekler fiyat düşmiycekler
Herkes ben gibi düşünse haksız kazanç sağlayamaz bazı kesimlerPisman olacaksin
Pişman olmam asıl siz olucaksınız
3 ay sonra bir sürü yeni araba olucak etrafta insanlar sıfıra rağbet edicek
Bayiler kazanacak yani
Sizde neden fiyat düşmedik diye pişman olucaksınız
- Sıfır almak daha mantikli1|10|0
- Valla beklentin olmasın ben sıfır aldım gecen ay1|00|0
Ben İ20 düşündüm
Sonra bir de Polo
Bayiden arıycaklardı aramadılar
Sonra sıfır almak acaba mantıklı mı diye düşündüm 2. el düşecek diyorlar beklemeye başladım- Hepsini Göster Daha Az Göster
Ben de o kadar para yok
Form doldurdum bakalım ararlarsa
Taksit falan yaparlar mı kredi çekmeden
Böyle bir şey olabiliyor mu
Yani bankaya değilde direk bayiye borçlanmak istiyorumHiç bir bayi kabul etmez mi yani
Amaç faize bulaşmamak
Yoksa arabayı bana taksitli daha karlı satsın aynı fiyata değil yaniPeşinat 80000 şimdi geri kalan
100000 de sıfır faiz le veriyorlar doğru mu Anladım
Ama bu 100000 i istediğim aya bölüyorlar mı yoksa bölmezler miEminsin dimi 3008 de filandır o bence
Küçük arabalarda olmaz
Ya arabam olsa bayiye gidip direk sorucam da yok işte bi de uzakValla istanbulsuz yapamam imkansız aradığım herşey elimin altında ki bütün medeniyetler İstanbul için savaş vermiş manevi bir şehir
- Bekle düşecek1|00|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Belli ki galerisisin sen bekle nasıl düşüyor gör 🤣
Sahi bi ara sıdfır arabadan pahalı 2. El satıyordunuz noldu
Fabrikalar çalışmaya başladı artık hiç satamayacaksınız 2. El 🤣🤣Butterfly kardesim sakinha aldanipta inanma gidip o leş arabalara o paralar verilmez 0 al daha iyi bari ne aldigini bilmis olursun
Aynen biraz daha biriktirip sıfır araba alırım
Yazmış oraya 2014 Polo 130 bin lira kazalı filan
Sıfır zaten 180 bin insaf insaf ya
Sıfır katma değerle bu kadar da kar edilmez ki
Kız halimle sinir oldum
Sürü psikolojisi iste 15binlik arabanin emsalini 16 bine gorunce o kiside 17 bine koyuyor boyle boyle çürük arabaya 40bin tl istiyorlar
Aynen tek galericileri de suçlamak olmaz insanlar da yapıyor bunu çok fiyat istiyorlar mesela bende c3 vardı 2005 model 35 almıştım 32 verdim
Aman dedim bunla mı uğraşıcaklarda hemen de sattım yani180 e alırsın daha ne kadar pahali olacak 250-300 e zaten ev aliyorsun mantikli düşün 😂 180 e araba alamayani doverler zaten bmw alacak degilsin
Parayı cebine koyuyorsun gidiyorsun bayiye bayi sana diyorki sana araç veremem hepsi opsyonlu eee nolcak sana diyorki kapora vereceksin tamam ama işin absürt yani şurası sana diyorki kapora verdin ama atıyorum araba 180 bin 3 ay sonra gelecek bu arabaya diyor zamda gelebilir onuda ödersiniz eee diyorsun nekadar gelir sana diyorki bilemem 190 'da olabilir 210 'da 😊 git dene eee kim alır bu riski belki 30 bin zam gelecek
@lKARABEY aşağıda yorumlarda özellikle sordum 2 arkadaş hemen aynı gün almışlar arabalarını
Tutulmayan arabalardır transit pikap turu kardeşim bana inanma sorun değil git bayiye dene peşin param var de dene onlarda emin ol bisiklet yoktur
Butterfly kardesim yorumlarda da full millet ikince el piyasa el surmeyin diyor cevremdekilerde ayni Şu an ikinci el araba almak pimi cekilmis bombayi elde tutmaya benzer
Sürünürüm yine de almıycam işte
O kadar parayı biriktirme kadar baya gezmelerden tozmalardan eksik kaldım
- Bu devirde alınmaz1|00|0
Ben soru paylaşınca bildirim geliyor mu
Kapattım çünkü ayarları insanlar rahatsız olmasın diye- Hepsini Göster Daha Az Göster
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü