Herkes birşeyler söylüyor. Herkesin söylediği tek ortak nokta husqavarnanın diğerlerine benzemediği ve çok güçlü olduğu. 110cc scotter var aktif kullaniyorum. Daha önce vitesli tecrübem olmadı hiç. Ehliyetim henüz yok o alınacak. Çevremde ki motorcu tanidiklarima sorduğumda “yapma” diyorlar bu motor icin. Abartılıyor mu yoksa gerçekten mi çok seri? Ciddi ciddi alacağim çünkü. ilk 1 ay bol bol idmanla kontrol edilemez mi bu motor cidden? Husqavarnacilar! Sahne sizin...
110 cc kullaniyor isen 450 ye kolay alışirsin, ama hakimiyetine dikkat et, Husqvarna ideal 1 tık ilerisi yani Dünyanin 1 numarasi KTM tavsiye ederim, gerçi ikiside zaten ayni fabrika bazli, kendim KTM 890 ADV R kullanicisiyim
0|0
0|0
Soran
1 ay
hocam sadece ufak scotter. Hani bir süre sonra yetmiyor diyorlar ya; öyle birşey yetmiyor artik hızı. Fakat hiç vitesli kullanmadim. Dolayısıyla hiç tecrübem yok diyebiliriz. Kullanabilir miyim diyorsunuz? İlle de husqavarna istiyorum deli oldum motorlara. Akşam konuştum endurocu arkadaşlarla milimetrik gaz açsan fırlatır havaya diyorlar. Bu doğru mu?
Endurocularin dedigi cok dogru, Husqvarna da KTM motoru var zaten, aman dikkatli ol once ufak bir vitesli ile alismaya bak sakin direk binme, ya da çok cok dikkatli ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02hocam sadece ufak scotter. Hani bir süre sonra yetmiyor diyorlar ya; öyle birşey yetmiyor artik hızı. Fakat hiç vitesli kullanmadim. Dolayısıyla hiç tecrübem yok diyebiliriz. Kullanabilir miyim diyorsunuz? İlle de husqavarna istiyorum deli oldum motorlara. Akşam konuştum endurocu arkadaşlarla milimetrik gaz açsan fırlatır havaya diyorlar. Bu doğru mu?
Endurocularin dedigi cok dogru, Husqvarna da KTM motoru var zaten, aman dikkatli ol once ufak bir vitesli ile alismaya bak sakin direk binme, ya da çok cok dikkatli ol
Kullanıcısı mısın kankam?
Değilimde motosikletçiyim merakım var anlıyorum brom ailem helal etse kavga dövüş olmasa şimdiye aldıydim bi tane racing 250lik
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!