öğrenme ve ilk olması açısından düşünürseniz hangisini alırdınız ,
FORD fiesta
VOLKSWAGEN golf , polo
CİTROEN C4
OPEL astra
MERCEDES benz
SEAT leon
bu tarz Hatchback , diesel başka bi model araç biliyosanız daha iyi olur diyeceğiniz yazabilirsiniz
FORD fiesta
VOLKSWAGEN golf , polo
CİTROEN C4
OPEL astra
MERCEDES benz
SEAT leon
bu tarz Hatchback , diesel başka bi model araç biliyosanız daha iyi olur diyeceğiniz yazabilirsiniz
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
351. kademe Ford Fiesta
2. kademe Golf (alternatif olarak da Leon) (Fransız araçları sıcak gelmiyor bana)
Opel düşük bir ihtimal
3. kademe ise Mercedes C ya da E class seçip segment segment ilerlerim.
Ama şahsi fikrim, japon, japon yine japon (ama Bmw ve Mercedes 'in yeri ayrı tabi) ;)
😂 golf e mi kıyamazsın , evet üniversiteden dolayı sürüş tecrübesi edinicek vaktim olmadı ama artık alıp öğrenmem lazım ve golf çok güzel duran bi araba yani bi düşünüyorum
Golf çok keyifli ve konforlu bir araç. Kesinlikle almayı düşünürüm. Ama acemi olduğun için öğrenene kadar araç pert olabilir yazık yani arabaya da paraya da. O yüzden polo daha mantıklı geliyor.
😂😂 yok yok sürüş deneyimim var az çok kullanırım niye pert olsun , ben bi golflere bakayım muhtemelen alabilirim gibi
Ben ne kadar bildiğini bilmediğim için genel yorum yaptım 😁 o zaman Golf tabi hayırlı uğurlu olsun şimdiden
😄 bi nazar boncuğu takarım ben yinede , yorumuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim
hakketen duruşunda bile bi asalet var ama benzin yakımı yorarmı beni acaba onu düşünüyorum
Birde içini gör kanka 😀hiç düşünme al ömürlük kullan makine canavar yormaz o konuda da için rahat olsun
https://hizliresim.com/0Zyeiz
hakketen fena duruyo 😄 yani ilerde kesin düşünürüm bunu
Çok konforlu seri güçlü makine kanka bilgin olsun hiç düşünme diğer dandikleri boşver kap makinenin babasını😀
kaç yıl kullandınız ve hiç arıza çıkarırmıydı
1 yıl kadar kullandık alıştırma amaçlı biraz fazla yakıyor sadece ama bilemiyorum tabi
diesel modellerinin o kadar yakacağını düşünmüyorum ama şahsen şeklini de beğendiğim bi araç sağlamlığı da iyiyse olabilir aslında
golf güzel araba hani şekli bile çekiyo kendine şahsen uzun bi süre almayı düşündüm , siz hiç kullandınız mı
Golf, mini Cooper, Mercedes c200 AMG kullandım. simdi Hyundai i20 var bundan sonra Kia soul olacak
siz baya değiştirmişsiniz peki golf kullandığınız dönem arabayı sevdiniz mi yani sürüş deneyiminiz nasıldı
Çok seri araba ve çok iyi mini Cooper ve golf çok iyi
şahsen bende öyle düşünüyorum , yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🙂
ortalama 20-25 aralığında bi bütçeyle düşünüyorum sıfır almıcam , ama avrupadan alıyorum
Başara bilirsen yapon al
Bizde Toyota var araçi 0 dan aldık şimdi 400.000 km hiç bir problemi yok
hangi modeliydi toyotanın
Land cruiser 2011
Amma prius daha iyi hem ekonomik hemde dayanıklı
prius un şansıma dieseli yok satışta olsa güzel olurmuş , muhtemelen corolla ya da auris i deneyebilirim ama eski modelleri bile bi tık diğer araç modellerinden pahalı 😄
Evet pahalı ve araç boş amma dayanıklı. Tabii sürüş stilinede bağlı dayanıklı olması. biz arabayı öküz gibi kullandığımız için önemli
yani orası doğru , şahsen alıştırma olsun diye alacağım için fazla hızlı kullanmam muhtemelen , tavsiye için sağolasın