Arabayı çok iyi kullanmama rağmen 2 araç arası parkta sınavdan kaldım. Kurul bile çok iyi sürdüğümü sınavdan kaldığım için çok üzüldüklerini söyledi. Kız arkadaşımla aynı gün girdik sınava ve o benden çok daha acemi olmasına rağmen kazandı. Sabahtan beri içim içimi yiyor ve başım ağrısından çatlıyacak durumda. Bu sorunu nasıl atlatabilirim?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Teşekkür ederim sağolun
Rica ederim. Yıkılmak yok çalışmak var. 👍
Ne alakası var ya sinir etmeyin adamı
Sonuçla alakası var kalmışsın işte :D
Her zaman yapabildiğim şeydi zaten o an boksuysa yapamadım.
Ben ustayım demedim zaten kardeş kurul ben turu bitirene kadar övgü yağdırdı hatam sadece 2 araç arası parktaydı her zaman yapabildiğim şeyi bugün yapamadım nazar mı değdiler ne yaptılarsa
Reis yani orda zaten kuralları var bende 1 ay oldu gireli benim komisyon üyeleri süperdi sohbet ettik benim hocamla bir komisyon üyesi indi biri de yanımda oturuyordu pencereyi açtım hocam gel gel dedi dur dedi durdum 😂
Parkı yapabiliyordum zaten o an ne olduysa yapamadım.
Olur öyle niye takıyon bu kadar sanki normal hayatta kullanırken her seferinde çok iyi park yapıyoruz bidahakinde geçersin bi anlık dalgınlığına gelmiştir
İşte normalde çok iyi yapildiğim şeyi orda yapamamak koydu bana.
Sınavda herkes bakarken stres oluyor insan ister istemez ondan olabilir düşünme bu kadar ya böyle yaparsan bidahaki sınavda çok daha gergin olursun takma kafana
Neyse sağlık olsun
Aynen ne gerek var üzülmeye 1 ay sonra alırsın sende ehliyetini nolcak sankisi şimdiden hayırlı olsun 🌸
Çok teşekkür ederim yorumun için sağol
Rica ederim 💫
Takip isteği atan bendim bu arada teşekkür etmek için atmıştım kabul etmedin diye burdan teşekkür ediyim dedim