Artık doktoru, bayanı geçti olay doktorun yan, üst, alt komşuları da doktorun komşusundan diye ilan vermeye başladı 😂😂 Hayır yani mantığa aykırı özelikle kadından temiz kullanılmış araba yazınca ben ilanı direkt es geçiyorum. İçi temiz olabilir eski kafalı bir kadında dantel bile sermiş olabilir ama kabortanın da motorun da anasını anlatmıştır. Geçen bir video izledim pedalları tanıtıyor bunlar ne diye, işte Ortadaki fren Sağda mi gaz Soldaki de debriyaj Kadın dediği hepsine aynı anda basarak ne olur 😂😂 SS alıyor... çok gülmüştüm ama maalesef gerçekler... O nedenle bu şekilde ilan verenler bence ilerde sorun çıkarsa ben bayandan olduğunu söylemiştim diye önlem alıyorlar. Yoksa mantıklı bir izahı olamaz.😂😂
Amaç benim arabam temiz sıfır ayarında ya da yaşına göre km düşük demek ilgi çekmek için ama çoğu kişi yalandan yazar oldu doktor ise param var parası olan merdiven altı yerlere götürür mü? Bakım için Bayan olursa arabayı yavaş etkisiz kullandıkları için arabayı zorlamış olur mu?
Kadınlar temiz kullanır diye🙄 Bilmezlerki sadece içini yemiz kullanırlar diğer yerler çöp olur
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Arabam var bir gun satarsam bayandan falan ya da mesleki bir tabir yazmam. Bayandan diye yazmak bence bazi kullanicilari itiyor. Bu bayan arabasiysa icine etmistir diye düşünüyor cogu erkek. O yuzden bayandan yazip ilani direk es gecmesini saglamak istemem. Meslekte yazmam. Yazarim basliga arabanin ozelliklerini, hatasiz falan diye. Bakmak isteyen bakar. Bayandan ya da su meslekten diye yazilmasina anlam veremiyorum. Bir ticaret yapiyoruz sonucta. Malimi sattiktan ya da mali aldiktan sonra gorusmeyecegim biri. Banane cinsiyetinden, banane yaptigin işten.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş