Fakat, henüz elimde yeterli bir bütçe bulunmuyor. Sizden ricam, 100cc-250cc arası uygun fiyatlı bir motor modeli önerebilir misiniz?
Boyum 1.92

Falcon Freedom 250 düşünüyordum, ama fiyatları aşırı arttı.
Geçen sene 8-10 bin₺ olan motor şu an 17 bin₺ den başlıyor neredeyse.
CF MOTO 150 naked modeline de bakacağım.
Falcon 250 kanlı canlı gördüm kullanan abi tam öğrenme motoru dedi ama 1-2 kronik sorunu varmış 1. Bazı vidaları hızlı gevşeme yapa biliyormuş özellikle zincir bölüm de fazla vibrasyon dolayı diğerleri unuttum ama öyle başına bela açacak şekilde değil
Evet ben de falcon kullanan bir abiyle daha dün sohbet ettim ayak üstü.
Söylediğine göre düzenli bakımını yaptırdığı sürece hiç bir sıkıntı yaratmaz kimsenin söylediğini ciddiye alma ben kullandım kesinlikle memnunum, zaten ilk motorum ve öneririm dedi.
Falcon kötü değil gayet güzel bir motosiklet nasıl kendine iyi bakıp 1.92 geldiysen motosiklet güzel bakacaksın kendine Güzel ekipman çekeceksin ikiniz'de üzülmez siniz birde siyah çok yakışıyor Benim nazar'ım değdi i dediğim abinin motosiklet yere düştü ona göre nazarlık bir şey al ya da benden uzak dur 😄
(Ne demek her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım) Bugün B ehliyet onay landı bende motosiklet ehliyeti alacağım ilk motosiklet CBR2500RR olması isterdim ama çok para sonra KTM düşündüm 19k dan 30k oldu bu gidişle sadece ehliyet alabileceğim😂
(Büyük ihtimalle herkes öyle) Ama öğrenince uzun süre ya CBR250RR (çift silindir) veyahut BMW310GS (sıfır 44k)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! Naked modellerden birkaç motor dışında pek beğendiğim model yok.
KTM-DUKE
Bajaj-Pulsar NS 200
Gibi motorlar var, ama onların da fiyatları çok yükseldi.
Yani motorun da bi duruşu olacak o yüzden basardık. Ses sitemi ön far öyle birşeydi ki motorun pavyon diye lakabı vardı. Egzoz sesi fardan bilmem neyden ceza yiyince bıraktım motoru
Almak istersen Superlight 200 diye bir motorsiklet bulunuyor, benim de başlangıç motoru olarak düşündüğüm bir cruiser model uygun bir motorsiklet.
Knk tebessüm ettirmek için söyledim yanlış anlama alay etmiyorum yani ama inşallah öyle bi motorumuz olur
En İyi Erkek Görüşü