18 yaşındayım ehliyet almayı istiyorum fakat manuel mi otomatik mi alsam kararsızım sol ayağımda biraz sıkıntı olduğu için otomatik düşünüyorum manuel kullanamam diye ilerde araba alma imkanım olsa bile otomatik alırım diye düşünüyorum sizlerin düşüncesi nedir?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44İnternetten baktım ama otomatikte B diye geçiyormuş sanırım bide manuel sence lazım olurmu ben otomatik istiyorum zaten ama
Güveniyorum aslında ama sol ayağımda biraz sıkıntı var yani karıştırırım diye korkuyorum bir yandanda o yüzden otomatik düşünüyorum
18’i doldurunca alabiliyorsun B sınıfını 😊
Bİde sol ayağımda sıkıntı var biraz karıştırırım die korkuyorum işte 😂
Sen manuelmi alıyorsun nasıl zormu kullanması?
Manuel aldım zaten derslerim bitti. Sol ayağında sıkıntı olsa da fazla zorlanmazsın. Ağrırsa vitesi boşa alır dinlendirirsin hiç önemli değil. Korkmana da gerek yok 0dan öğrendim hiç zor değil 👍🏻
Peki sence ileride çok lazım olurmu yani manuel ona göre otomatik düşünüyorum ama pişman olmak istemem
Açıkçası manuel devri kapandı yine de ne olur ne olmaz öğrenmekte fayda olacağını düşünüyorum👐🏻
Çok lazım olacağını düşünmüyorum o yüzden otomatik düşünüyorum zaten manuel devri kapanıyor ya
Bende öyle düşündüm yani manuelin çok lazım olacağını düşünmüyorum eğer ileride araba alacak gibi olursam otomatik alırım zaten yine bide şimdi manuel alsam hani hiç arabaya falan binip deneme falan yapmadım kalırım diye korkuyorum o yüzden bende otomatik istiyorum
Otomatik en iyisi senin için
Evet zaten manuel devri kapanıyor artık otomatik düşünüyorum bende
var b1 ehliyet
@eyşantezcanatay valla ben aldığımda hiç dikkat etmedim
ne zaman aldigina bagli 2016da falan geldi sanirim. ben 2014te aldim 1-2 sene sonra cikmisti zaten
@eyşantezcanatay 2017 de aldım ben
@eyşantezcanatay Otomatik B1 diyemi geçiyor
@dömandma evet