Kızımızın kapalı garajı yok. 😐

Teşekkür ederim. O gün çok kar yağmıştı. İşten çıkar çıkmaz anı yakaladım. Araba rölantide çalışırken karları temizle temizle bitmedi.(Daha çabuk ısınayım diye rölantiye almıştım. Yoksa buğu çilesi basıyor ve camları sil sil bitmiyor.) Kar temizleme sonrası araba sürekli patinaj çekti. Otoparktan çıkması da, temizlemesi kadar zorladı beni.
Birde söz konusu Eskişehir olunca kar temizlemek kolay olmaz. Bizde 2 gün yağdı geçti bugün. Haliyle kolay temizlendi. Az önce rolantide çalıştırdım aracı. - 1 derece hava şu an akü falan bitmesin dedim. 🙂
Şu anda Eskişehir'de hava -15 derecede ve araba sokakta. Garajımız var; ama sokağımız hem dar hem yolu komple buzla kaplı hem de karşıda araba park edilmiş olduğundan girmesi çıkması zor oluyor.
Allah kolaylık versin kardeşim. Ben hiç - 15 dereceyi görmedim. Sizin için daha zor olsa gerek. Araçların buz tutmaması mucize olur. 😳
İnşallah. Bundan yaklaşık 15 sene önce rekor en düşük sıcaklık -27 dereceydi ve Erzurum'a 3 derece yaklaşmıştık. Eski arabamız benzinde hiç çalışmamasına rağmen, gazda zar zor çalışmıştı. (Eski arabamız 86 model Renault 9. Sürekli gazda kullanıldığından dolayı benzine geçmiyordu.) Babam ESOGÜ'de garsondu ve arkadaşlarıyla sabahın 4'ünde çıkmışlardı. Minibüs o soğukta hiç çalışmamış. Bizim eski arabaya çektirip, bu şekilde vurdurarak çalışmış. Bu arada sizin yaşadığınız il Kocaeli miydi yoksa başka bir il miydi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Böyle neresiydi hocam? Ben Kocaeli'deyim bu tarafa fazla kar yağmadı. Hatta meteoroloji 10 - 15 cm kar kalınlığı veriyordu. Beklentinin altında kaldı..
Benim arabanın üzerinde en az 1-12 cm kar vardı. Daha bizim orası Ankara 'nın düşük rakımlı yerlerinden birisi. Pursaklar, Dikmen, Çankaya, Yapracık gibi yüksek yerlerde kar çok daha fazla.
Kolay gelsin hocam Ankara 'nın kışı çetin geçiyor. Bizim buralara benzemez. Geçen sene kar yüzü pek görmemiştik. Yine de seviniyorum en azından mikroplar kırılmış oldu. Üstelik barajlardaki seviye yükseldi. 👍
Ankara çok tuhaf yer bir yerde Güneş varken diğer yerde kar başka bir yer yağmur ola biliyor. Bunu yaşadım sallanıyorum ben vadinin birazcık daha yukarısın dayım bizim ora kar dikmen caddesinde güneş Kızılay da yağmur görmüşlü ğüm var (1saat içerisinde arada zaman farkı yoktu) ama şunda hem fikiriz ayaz 😅 dün -8 derecey di
Reis bunu sütlü çikolata niyetine yaptım deme sakın. Bu vosvos yenir bak şimdi. 😋
Hangi ülkedesin? Marmara'da uzun zaman sonra böyle bir tablo ile karşılaşmış olduk. Bu sene yaşanan kuraklık sonrası kar bile yağmaz diyordum. Barajlar açısından çok iyi oldu.
Kanada'da yaşıyorum. Daha dün 30 santim yağdı buraya. Şu an eksi 24, rüzgârla hissedilen eksi 30 derece 😬
Ben burada doğdum. En çok kış aylarını ve bu soğukları severim. Eksi 15 te filan kazak ile çıkıyorum filan 😬
Kutuplar vız gelir sana biz sıfır derecenin altına düşmeye başladığında buz kesiyoruz buralarda. 🥶
Ama yaz ayları bana ızdırap gibi gelir. 30 derece de kimse beni dışarı çıkartamaz 😬😬😅
Antalya'ya bekleriz. 😂 Bu yaz ağustos ayında İzmir'e gitmiştim. Sıcaktan tahtalı köye gidecektim neredeyse. Adamlar bildiğin cehennemde yaşıyor. 😄
Ahah Antalya'ya geldim 4-5 kez. Vallah otel odamdan çıkmadım akşam olana kadar. Sevmiyorum sıcağı işte 😬😬😬
Açık hava fırın gibi geliyor. Buzdolabını tercih ederim 😅
Güney şehirlerinde yaşanmaz. İstanbul tarafında bile yazın nefes alamıyoruz. Bende hiç sevmiyorum sıcağı. Birde beyaz tenli olduğum için güneşle barışık değilimdir. Norveç, İsveç gibi bir ülkeye kaçacağız bu gidişle. 😄
Alışmak gerek artık sanırım. Yapacak birşey yok 😅
Ama çok terleyen birisi oldugum icin sanırım hiç sevemeyecem sıcağı 😅
Hadi bakalım günü gelince olur umarım. 🙏 İçten görünümü böyle..
https://hizliresim.com/AUjVgY
Soldaki tontiş bir kızcağız sağdaki Neyzen. Yalnız iki rengin denk gelmesi ilginç olmuş. 😂
Sizin taraflarda şimdi kar size kadar gelmiştir. Bizde kar erimesin diye duaya çıktık. Aradaki fark bu. 😂
En İyi Erkek Görüşleri