Normalde haftasonu oluyor sınavlar yasaklardan dolayı sınavlar iptal. Sürücü kursları belirlenen kurallar dahilinde eğitim verebiliyor ama sınav yok o yüzden her kurs eğitim vermiyor şu an sınavları bekliyorlar diye biliyorum.
Görüş sahibi
6 gü
Anladım anladım da 😊 bizim burada geçen Kurs arabaları görüyorum da sınav Yoksa niye ders veriyolar onu anlamadım 😂sonuçta öğrenci unutmaz mı derste öğrendiğini
Unuturda her ay kayıtlar devam ediyor eğitim vermeseler öğrenciler birikecek sınavda başladım hepsine yetişemezler hepsi birden eğitim alamaz bence o yüzden. Ama bazı kurslarda vermiyor mesela bizim kurs. Kursa göre değişiyor işte.
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
6 gü
A orası doğru amaa düşünsene şimdi eğitim alan biri kaç ay bekleyecek, e birde sınava her hafta belirli sayıda öğrenci alınıyo. Sınav randevusu içinde bekleyecek. Sıkıntı ya baya zaman gececek. İnşallah hayırlısıyla geçer ya. Bende üçüncüde gectim o yüzden o psikolojiyi iyi bilirim çok stresliydi
Gizli Üye
7 gü
aynı sorun bende de var en son 24 ocakta başlayacak direksiyon dediler ama hala tık yok
B sınıfı otomobil. Teorik sınav kolay ben daha tam yasak gelmeden kursta eğitim almıştım sanırım seninki online şu an dersleri dinleyip birazda soru çözersen çok rahat geçersin
Görüş sahibi
7 gü
online demişlerdi ama şu an kursta oluyor gitmedim hiç kitap verdiler ordan çalışırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Normalde haftasonu oluyor sınavlar yasaklardan dolayı sınavlar iptal. Sürücü kursları belirlenen kurallar dahilinde eğitim verebiliyor ama sınav yok o yüzden her kurs eğitim vermiyor şu an sınavları bekliyorlar diye biliyorum.
Anladım anladım da 😊 bizim burada geçen Kurs arabaları görüyorum da sınav Yoksa niye ders veriyolar onu anlamadım 😂sonuçta öğrenci unutmaz mı derste öğrendiğini
Unuturda her ay kayıtlar devam ediyor eğitim vermeseler öğrenciler birikecek sınavda başladım hepsine yetişemezler hepsi birden eğitim alamaz bence o yüzden. Ama bazı kurslarda vermiyor mesela bizim kurs. Kursa göre değişiyor işte.
A orası doğru amaa düşünsene şimdi eğitim alan biri kaç ay bekleyecek, e birde sınava her hafta belirli sayıda öğrenci alınıyo. Sınav randevusu içinde bekleyecek. Sıkıntı ya baya zaman gececek. İnşallah hayırlısıyla geçer ya. Bende üçüncüde gectim o yüzden o psikolojiyi iyi bilirim çok stresliydi
Kurs mu söyledi size bilgiyi nerden aldınız?
evet kurstaki hocaya yazdım kesin bilgi değil ama değişebilir dedi :(
Umarım değişir bu gidişle zor alırız
öyle gözüküyor ıfngjd
Sizin kurs gene bilgi vermiş bizimkiler telefonu bile açmıyooo kxkdndnd
İnşallah başlar. Bilgiyi nerden aldınız
youtubede bi direksiyon hocası var o söylemiş bu akşam canlı yayında mustafa özkan akademi sanırım bakabilirsin
Ozaman hayla kesin bişey yok tahmindir o teşekkür ederim
hayır tahmin degil meb açıklamış adam hoca sonuçta bilgi ona geliyor
Bakıcam videosuna teşekkür ederim sizin ehliyet hangi sınıf
ben yeni yazıldım yazılıya giricem ama bilmiyorum hangi sınıf oldugunu normal otomobil sürücem
B sınıfı otomobil. Teorik sınav kolay ben daha tam yasak gelmeden kursta eğitim almıştım sanırım seninki online şu an dersleri dinleyip birazda soru çözersen çok rahat geçersin
online demişlerdi ama şu an kursta oluyor gitmedim hiç kitap verdiler ordan çalışırım
Desene ehliyet alamıcaz