Birkac tane araba fiyati kadar makyaj malzemesi aliyor kadinlar. Sen bir araba aliyorsun. Degeri artiyor satip daha iyisini alabiliyorsun. Kadinlar yiyip bitiriyor. Harbiden kadinlar ruj yiyormus :)))
Eşit denile bilir erkekler 7/24-25-26 sahibinden. com dalar (arabam. com da güzel yer ama tınlayan yok garibimi) kadın larda (1 kere şahit oldum allah 2. Göster mesin) Watson, Gratis lerde bir makyajla ilgili konuşmaları var ufff erkek araba konuşmaların dan beter içerisinde dedikodular ufff (teyzem ile girince bende girmek zorunda kaldım) işimiz bitti çıktık kasanın oradaki ekip susmuyor du ve koca mağaza da fındık kadar erkek ürü koydukları için teşekkür ederim "teşekkür anladınız" ( 1 ürün rafının en üstün de yer vermişler oda 2 ürün) ama ben oyumu erklerin araba sevdası ile ilgili kitabı olduğun dan oyum erketen yana Şimdi düşünüyorum da erkeklerin sevdası ağır basar bence.
(Gözlem ve yaşantı hikâyeleştirmeye çalışıyor um) Ben bir kere gittim ikincisi olmayacak gibi 😂 Allah'tan interneti halkın kullanmaya izin verdiler sipariş ediyor um "bu arada sanki Watson Gratis'e tek atar?"
İkisi de birbirinin laciverdi dostum. Seninki benden kara hesabı falan işte. 🤣🤣 Mağaza başına 20 tane kadın düşüyor. Dışarıya çıktığında çarşıda neden kadın yok sorusunun cevabı orada saklı. 😂
Aydınlan dım 😂 ama mantık hatası var çarşı da kızlar oraya gidiyorsa erkekler kahveler'e gidiyorsa neden çarşı da erkek nüfus fazla (esnaf hariç) şöyle bir hesap ile ülkede erkek daha fazla nüfus oran %50.2
Tevfik pilim bitiyor. Mr. Duracell bile şarj edemez. 😄 Rusya'da kış bendeyse tipi var. 🤭 Bu saate kadar çok bile kaldım. Uykucu uyku koduna geçer. İyi geceler kardeşim. 😉
Şimdi kadınların yeri ayrı arabaların ayrı. Her arabadan karşılığını alırsın ama her kadından karşılık bulamazsın. Neyse soru bu değildi ama olsun araba sevdası benim cocukken atları sevmemle ve dönemin kırmızı bir Ferrrari 355 modelinin ön ızgarasındaki atı görmemle başlamıstı. Pandemi döneminde haftada bir müzik eşliğinde orman yolunda turlamak gerçekten beni sakinleştiriyor hemde mutlu ediyor. 🙂
İmkansız bu ülkede nerde görülmüş yükselen bir şeyin geri düştüğü? Adam 35-0 bin broadwaya veriyor neymiş full orjinalmiş :D :D komedi gibi la valla. piyasa düşmez zor napacak adam 35e aldığı torosu 15e gerimi verecek
Dolar ve euro kurunu frenleyemiyorlar. Asıl sıkıntı şu an için hem doların hemde faizlerin yüksek seyretmesi. Çift taraflı zorluk yaşayacak alıcılar. Çok dramatik bir tablo ile karşı karşıyayız. İnsan üzülüyor haliyle çünkü iğneden ipliğe her şey pahalılaştı.
O değil de İzmirli tayfa çekirdeğe neden çiğdem der ilginç geliyor bazen. Sen muhteşem üçlüyü geceye yolcu etmişsin. Kaza, bela olmadan sabahı etmeli. 😄
Olsun bir şiir okurum, biraz da türk sanat müziği mis... Nasıl olsa her gecenin bir sabahı oluyor. ( Çiğdem konusuna gelecek olursak: Tek İzmir Bölgesi değil yahu, Ege Bölgesi diyelim biz ona. Fakat İzmirli değilim😅)
TSM ve şiir detayı güzeldi. Hatta şu an kulağımda bir saattir aynı TSM şarkısı çalıyor. Ama o gecenin sabahını buruk karşılamakta var. Desene senide kaybettik. Çiğdem değil çekirdek. 🤣
Acaba kulağınızda bir saattir çalan türk sanat müziğinin ne olduğunu öğrenebilir miyim? Endişelenmeyin, ben her sabaha yeniden doğuyorum ve her geceye yeniden ölüyorum 🤣 inişli çıkışlı bir yaşam sürüyorum amma velakin oldukça huzurluyum ☺️
Benzer bir hayat hikayemiz varmış. Ve tabi en önemlisi iç huzuru her ne olursa olsun koruyabilmek gerek. Düşersen yanarsın ama düşersen tecrübe kazanırsın.
Kesinlikle bütün benliğimle katılıyorum size ve eklemeden edemeyeceğim aynı YouTube kanalından plak dinliyormuşuz. Şu an bende de o çalıyordu. Tesadüfün böylesi. (Hoş ya tesadüflere inanan biri de değilim ☺️)
Afiyet olsunlar saf kan Rize çayıdır bizzat bizim bahçeden ama ben ayrılmak zorundayım bugün saat 07.00 gibi planlayıp saat 10.00 kalkacağım sizde sıcak çaylar ile sohbete devam Hayde ben yatarrr cümleten iyi geceler tatlı rüyalar muck 😘
@Plasebo-Etkisi sizede iyi geceler, tatlı rüyalar. Gece bir hayli uzun lakin TSM ile başbaşa kalmak için ayrı güzel bir gece. Bense sabah uyuyorum saat 5 gibi. ☺️🙋🏻♀️Sohbetiniz için çok müteşekkirim. (@TevfikKOLAYLI @Plasebo-Etkisi pandemi zamanları kendinize iyi bakın, sağlık sizinle olsun.)
En İyi Erkek Görüşü