Benim için güç önemlidir. Bana hitap eden ve estetiği olan bir aracı satın alırım ama o araç benim ikinci aracım ve keyfi olarak kullanacağım bir araç olur. Motor gücü düşük olan aracın genelde motor ömürleri de düşük oluyor. Yaşadığım şehirdeki trafik , yokuş , dur kalk ritmine anca bir kaç yıl ayak uydurabilir ve belli bir süre sonra eski kuvvetini kaybeder. Bu araçlar genelde gençken tatminkar olabiliyor. 10 yaşından sonra yaşlandığını , zorlandığını hissediyorsun bu araçların , kullandım o yüzden biliyorum. :)
Duruma göre değişir aslında almam ama araç BMW, Honda Civic, Mitsubishi Lancer vb marka ise alırım Sonra motorunu kendi ellerimle güçlendiririm pistonlar, biyel kollarıyla, eksantrik mili, Krank mili, silindir kapağı vb sekilde sonra da el frenini değistirirm hidrolik el freni yaparım
Almam.çünkü motor gücü ne kadar yüksek ise modifiye severler bilir motoru modifiye etmek dış modifikasyonu modifiye etmekten daha pahalıdır. O yüzden motoru tercih ederim.
Artık sadece motor gücünü değil, şanzımanlarıda değiştirdiler. Birçok marka standart olarak Cvt şanzıman sunuyor. Buda arabaları iyice oyuncak gibi hissettiriyor. Sonuç, içinde kötü hissettiğim arabanın, dışı beni etkileyemez.
Bütçem yüksek motor gücü olana yetmiyorsa daha düşük olanını alırım. Artık yeni arabalara düşük motor hacmine yüksek tork koyuyorlar ve turboyla eski 2 bin motorluların performanslarına yaklaşıyorlar.
En İyi Erkek Görüşleri