Hayalimdeki klasik kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal'ı acilen alırım. Önce Türkiye, sonra Avrupa, gemi nakliyeli İngiltere, Malta ve KKTC turu, Batum'a ve Azerbaycan'a giderim. Yine gemi nakliyeli ABD, Kanada'nın güney şehirleri, Alaska, Brezilya, Arjantin, gemi nakliyeli Hawaii adaları turu atarım. Bu süreç 6 tam yıla yeter. Meksika ve Ermenistan hem kısa molalar hem geçiş yolları olarak kullanılacak. Asla ve asla oralarda konaklamayı düşünmem. Direkt ülkeyi terk etmek için ayağım devamlı gaz pedalında olacak.
Bana verecekleri arabanın Transporter veya Caravelle tarzı bir araç olmasını isterdim. O zaman sırasıyla ; -Ege’den gezmeye gezmeye başlardım. -Akdeniz sıcak sularına inmek isterdim. -Güneydoğunun eşsiz tarihine tanıklık etmek isterdim. -Doğu Anadolunun ovalarını dolaşmak isterdim. -Karadeniz yaylarında , günlerce vakit geçirmek isterdim. Balkan göçmeni olduğum için en çok oraları dolaşmak isterdim. -Bulgaristan’dan sınırı geçmek isterdim. -Kosova-Arnavutluk-Makedonya’yı dolaşmak isterdim. :)
Önce ülkemi gezerim. Benim ülkemde keşfedilmemiş o kadar güzellikler var ki. Daha sonra ailemin bir bölümünün olduğu yere Almanyaya giderim. Onlarla plan yapar istedikleri yere giderdik. :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş