Bu aralar hiç haberlerde çıkmadı. Youtube'dan Ünal Turan'ın videosunu izleyebilirsin. 108 bin TL'ye satmış; ama işitme engelli olduğum için anlamayabilirim. Aklım ön kapılarını Lamborghini kapısına benzetmek için 25 bin TL harcayan Tofaş'çıda kaldı. Bana "Buna ne gerek vardı?" dedirtiyor. Bana kalsa, klasik kambur kasa Murat 131 Kartal'ı en az 15 bin TL, en fazla 80 bin TL'ye restorasyon, şasi güçlendirmesi ve motor rektefiyesi yaptırırdım. Gerekirse orijinal motoru onarılamayacak durumdaysa, çıkma benzinli Fiat Linea sandık motoru taktırmak var. Linea motorlu Murat 131 olacak.
Elbette yani size gelen alıcı lüks araç sahibi olmak için o paralari gozden cikariyorsa , size de 2. el var mı diye soruyorsa siz illa pazarlık olduktan sonra bulabilirsiniz bir şekilde 2. elini yani elinizde tutmanıza gerek yoktur sanırım o yüzden , Hem şu Pandemi döneminin etkilememesi durumuna da katılıyorum , gücü olan yine alabiliyor lüks yaşam isteği , sağlık sektörüyle eş değer varlıklı insanların gözünde bence 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
118Türkiyeye ithal edilmedi
Eski biraz evet kasa değişmediği için yeninin parçaları uyuyor normalde dışını değiştirirler ama ben içinide değiştirdim
İyi olmuş. Dışı eski olsa bile içini yenilemek gerekebilir. Ülkemizde Tofaş'lara da yapıyorlar.
100bin liraya tofas satan müptezel vardı ne oldu o
Bu aralar hiç haberlerde çıkmadı. Youtube'dan Ünal Turan'ın videosunu izleyebilirsin. 108 bin TL'ye satmış; ama işitme engelli olduğum için anlamayabilirim. Aklım ön kapılarını Lamborghini kapısına benzetmek için 25 bin TL harcayan Tofaş'çıda kaldı. Bana "Buna ne gerek vardı?" dedirtiyor. Bana kalsa, klasik kambur kasa Murat 131 Kartal'ı en az 15 bin TL, en fazla 80 bin TL'ye restorasyon, şasi güçlendirmesi ve motor rektefiyesi yaptırırdım. Gerekirse orijinal motoru onarılamayacak durumdaysa, çıkma benzinli Fiat Linea sandık motoru taktırmak var. Linea motorlu Murat 131 olacak.
Beton candır
Teşekkürler
Yazın iyi işte sağa sola gitmeye çöldede iş görüyor
Yok ben işi kastettim genel olarak lüks araç satış pahalı iş sonuçta eğlencelidir o bakımdan demiştim
Bu aracın eğlencesini Katarlılar ya da Suudi Araplar fazlasıyla hakkını veriyordur zaten 😅
Evet normalde 0 km ithal ediyorum 2. ele gireyim dedim de aldıklarım duruyor hala satamıyorum :D
0km devam o yüzden
Elbette yani size gelen alıcı lüks araç sahibi olmak için o paralari gozden cikariyorsa , size de 2. el var mı diye soruyorsa siz illa pazarlık olduktan sonra bulabilirsiniz bir şekilde 2. elini yani elinizde tutmanıza gerek yoktur sanırım o yüzden ,
Hem şu Pandemi döneminin etkilememesi durumuna da katılıyorum , gücü olan yine alabiliyor lüks yaşam isteği , sağlık sektörüyle eş değer varlıklı insanların gözünde bence 😅
evet parasını ödeyen herkese herşeyi ithal edebilirim araba konusunda allaha sukur :D
Nasıl başardınız?
Herşeyden önce siz KS'yi nerden buldunuz da üye oldunuz acaba 😅
Burasi kaybedenler kulübüdür de genelde
böbreksiz de yaşanır
Sende böbrek alacak para var gözlerin de görüyorum
aynen cabrio bide ahahah pufur pufur :D
:D :D : öyle ya :D :D ben büyük tekerlekli seviyorum bunlar fazla küçükk
onlar pahalı ya
bilmem.. bakalım
Brabus. ama bendeki yalandan brabus :D
Tam bana göre :D
:) :)